علی رستمی در گفتوگو با ایسنا، عنوان کرد: بهبود زیر ساختهایی از قبیل اسکان مناسب، فضاهای شهری، معرفی پتانسیلهای گردشگری اعم از طبیعی، مصنوعی، معنوی و عرفانی و خدماتی مانند اورژانس و بهداشت و درمان و… عامل جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی و همچنین توقف طولانی آنان در این منطقه میشود.
وی افزود: فعالیت اقامتگاههای بومگردی براساس معیارهای درست سبب جذب گردشگر میشود و در نتیجه به توسعه اقتصادی شهرستان میانجامد، اگر این اماکن به درستی مدیریت نشوند نه تنها خطر تعطیلی و بیکاری را دربردارد بلکه به حوزه گردشگری منطقه نیز آسیب وارد میکند.
نماینده عالی دولت در این شهرستان بیان کرد: جذب مسافر و گردشگر در راستای توسعه فرهنگی و اقتصادی یک اولویت به شمار میآید اگر اقامتگاههای بومگردی بدون هیچ اصولی تأسیس شود به ماهیت و اساس گردشگری آسیب وارد میکند و مدیریت در این زمینه نیازمند فرهنگسازی است.
وی افزود: رشد بیرویه این اماکن که تنها بر اصول جذب سرمایه و متکی بر درآمدزایی به وجود آمده، زمینهای را فراهم کرده تا سودجویان با هزینههای گزاف و خدمات بدون کیفیت به این حوزه ضربه وارد کنند و با ایجاد چهره نامناسبی از این صنعت اعتماد مردم را کمرنگ نمایند.
فرمانده ویژه تربتحیدریه گفت: برای بهینهسازی در این حوزه کنترل و نظارت مسئولان بهویژه میراث فرهنگی در خصوص جامعه محلی، محیطزیست و ایجاد اشتغال بومی بسیار تأثیرگذار است.
انتهای پیام