صفحه اصلی / کارآفرینی / اخبار و رویدادهای کارآفرینی / مدرک دانشگاهی به تنهایی برای ورود به بازار کار کافی نیست

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد زنجان:

مدرک دانشگاهی به تنهایی برای ورود به بازار کار کافی نیست

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی زنجان گفت: امروزه تنها داشتن مدرک دانشگاهی برای ورود به بازار کار کافی نیست و در کنار آن داشتن مهارت لازم است.

حسن طغرانگار صبح شنبه در آئین اختتامیه نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در جمع خبرنگاران، افزود: آموزش‌های مهارتی برای حوزه اشتغال و کارآفرینی است و باید به بحث آموزش‌های مهارتی توجه شود.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، وی اظهار کرد: حمایت از کسب‌وکارهای بومی و محلی از اهداف مهم برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کار آفرینی بود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد زنجان بابیان اینکه این دانشگاه به مهارت فارغ‌التحصیلان تأکید دارد، گفت: متأسفانه در این زمینه از آرمان مطلوب فاصله داریم و باید در دانشگاه‌ها به مهارت آموزی بیشتر توجه شود.

طغرانگار تأکید کرد: آموزش مهارتی دانشجویان مورد تأکید دانشگاه است چراکه تعدادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی مهارت لازم را ندارند و در بازار کار دچار مشکل می‌شوند.

وی با بیان اینکه آموزش‌های مهارت محور نقش اساسی در توسعه پایدار کشور دارد، ابراز کرد: امروزه تنها داشتن مدرک دانشگاهی برای ورود به بازار کار کافی نیست و در کنار آن داشتن مهارت لازم است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد زنجان با بیان اینکه زیرساخت خوبی در استان زنجان برای آموزش‌های مهارتی وجود دارد، گفت: مهارت‌آموزی و بالا بردن کیفیت‌های آموزشی متناسب با نیازهای استان مورد توجه است.

طغرانگار تصریح کرد: ۱۸ مرکز علمی کاربردی در زنجان وجود دارد که ۱۰ مرکز مشمول مصوبه دولتی بوده و پذیرش دانشجو نخواهد کرد و ۸ مرکز فعال این دانشگاه پذیرش دارد.

همچنین مطالعه کنید:

تسریع در اجرای اصلاحات اقتصادی همزمان با مذاکرات بین‌المللی/نباید معطل نتایج مذاکرات بمانیم

بیست و دومین جلسه هیات نمایندگان دوره دهم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.