به گزارش کسب و کار نیوز، صالحی امیری در بیست و ششمین نشست کمیسیون فرهنگی، تربیت بدنی و ورزش کشور که صبح امروز با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد، ساختار کنونی مدیریت ورزش کشور را فرهنگی دانست و اظهار داشت: سلطانیفر و همکارانش مدیرانی با شاخصه های فرهنگی هستند و مسأله فرهنگی در وزارت ورزش و جوانان و کمیته های ملی المپیک و پارالمپیک یک امر درونی و یک ضرورت است و به هیچ وجه ابلاغی و دستوری نیست که باید قدر بدانیم.
وی ادامه داد: اگر بپذیریم که فرهنگ به مثابه رود جاری است و همه کسانی که تشنه هستند در مسیر آن سیراب می شوند ، آنگاه می توانیم تحلیل بهتری از فرهنگ داشته باشیم.
صالحی امیری با اشاره به این مهم که در ورزش حوزه فرهنگ به مفهوم ارتقا سطح ارزش ها ، هنجارها ، آداب ، رسوم و اخلاق در کنار نشاط اجتماعی باید مورد بررسی قرار گیرد، تاکید کرد: برای تحقق کار فرهنگی در ورزش کشور باید از شکل فاصله بگیریم و به محتوا برسیم چرا که در کار فرهنگی نباید انتزاعی با ورزش دیده شود و در این عرصه همه عوامل از مربی و ورزشکار تا داور و مدیر همه باید تصویر فرهنگی ارائه دهند.
رییس کمیته ملی المپیک در بخش دیگری از سخنانش شکل گیری کار فرهنگی را با تمرکز بر روی ورزشکاران به عنوان گروه های مرجع مورد توجه قرار داد و تصریح کرد : ورزشکاران اگر در زمین از اخلاق دور شوند این بی اخلاقی به جامعه و تماشاگران هم سرایت می کند که خدا را شکر اکنون بسیار کمتر از گذشته شاهد این اتفاقات هستیم.
صالحی امیری با بیان اینکه برای کار فرهنگی نیازمند برنامه استراتژیک هستیم، اظهار داشت: این برنامه باید کلان نگر باشد و وضعیت آینده ورزش کشور را در ۱۰ سال آینده ترسیم کند.
رییس کمیته ملی المپیک در ادامه این بحث ، نیازسنجی را در کار فرهنگی مهم بر شمرد و اظهار داشت: کار فرهنگی مجزا از کار قهرمانی نیست و آنچه اهمیت دارد باید اثر بخشی کار فرهنگی را بسنجیم و اگر دنبال اثربخشی هم هستیم نیاز به نیازسنجی داریم.
صالحی امیری یکی از موارد مهم در اثربخشی کار فرهنگی را در جامعه مخاطب دانش آموزان دانست و تصریح کرد : برنامه ریزی فرهنگی برای دانش آموزان باعث خواهد شد در آینده شاهد تربیت جوان با اخلاق و حضور موثر او در جامعه باشیم .
رییس کمیته ملی المپیک تاکید کرد : اگر دنبال اخلاق محوری، خضوع و خشوع در عرصه ورزش هستیم باید کار فرهنگی انجام دهیم .
صالحی امیری در پایان گفت: کار فرهنگی وقتی اثربخش است که ارتقا سطح اخلاق و فضیلت؛ کاهش سطح آسیب های اخلاقی افزایش نشاط اجتماعی را به دنبال داشته باشد تا آنگاه بتوانیم بگوییم کار فرهنگی درست انجام داده ایم.
انتهای پیام