دکتر حمزه امیری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه حجم زیادی از کارها که در کشور انجام میشود، عمدتاً پژوهشی هستند اما احساس میشود این کارهای پژوهشی با برنامه مشخصی نیست، اظهار کرد: خیلی از اوقات احساس میشود انجام این پژوهشها بیشتر رفع تکلیف باشد تا انجام یک کار منسجم، در حالیکه کار پژوهشی باید مسالهمحور باشند.
وی ادامه داد: برای انجام پژوهش باید در سطح جامعه اول مسائل و چالش را شناسایی و براساس آنها پژوهشهایی برای حل آن مسائل و چالشها انجام دهیم و چنانچه در این مسیر حرکت کنیم پژوهشها کاربردی و اثرگذار میشوند.
امیری با بیان اینکه وقتی مردم اثر پژوهش را ببینند، پژوهش میتواند اثرگذار باشد، اضافه کرد: رفع مشکلات جامعه با انجام پژوهش هم از جانب مدیران و هم از سوی آحاد مردم استقبال میشود.
رئیس بنیاد نخبگان استان لرستان مقالهمحوری را از چالشهای جامعه عنوان کرد و گفت: اینکه هر چیزی مقاله شود کار خوبی است تفکر اشتباهی است در حالیکه پژوهشی که بتواند مشکلی از مسائل کشور و جامعه را حل کند آن پژوهش مفید و اثرگذاری برای جامعه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: باید قبول کنیم یک سری پژوهشها بنیادی هستند و برای انجام پژوهشهای کاربردی اول باید یک سری پژوهشهای بنیادی انجام و سپس در ادامه پژوهشهای کاربردی صورت گیرد.
امیری بیان کرد: در هر صورت باید پژوهش بتواند اثرگذار باشد و مشکلی از مشکلات جامعه را حل کند.
رئیس بنیاد نخبگان استان لرستان با بیان اینکه بنیاد نخبگان در حوزه تشکیل هستههای پژوهشی که مسألهمحور باشند و بتوانند متناسب با مسائل و چالشها، راهکارهایی بدهند حمایتهای لازم را انجام خواهد داد، خاطرنشان کرد: این بنیاد حمایتهایی را برای تشکیل این هستههای پژوهش که با راهنمایی اساتید دانشگاه و با محوریت افرادی که مشمول حمایت بنیاد بوده و راهکاری برای حل مسائل و چالشهای پیش روی دانشگاه و جامعه دارند، انجام میدهد.
انتهای پیام