احمدعلی کیخا در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: استیضاحکنندگان وزیر کشاورزی از جریانهای مختلف سیاسی هستند، لذا نمیتوان گفت که جریان خاصی آن را دنبال میکند.
وی افزود: در طول مدتی که رییس کمیسیون کشاورزی شدهام از حدود ۱۵ استان کشور بازدید داشتم دلایل، شواهد و قرائن همه نشان میدهد که مدیریت علمی و درستی در بخش کشاورزی وجود ندارد. نمونه بارز آن را میتوان در تعیین نرخ تضمینی گندم دید.
کیخا یادآور شد: چندی پیش نمایندگان اتحادیههای مختلف همچون بنیاد ملی گندم، خانه کشاورز، نظام صنفی و تولیدکنندگان گندم در کمیسیون کشاورزی حضور پیدا کرده و با رقم و عدد استعلام کردند که سیاست قیمتگذاری گندم نه تنها درست نیست که به نفع تولیدکنندگان هم نخواهد بود. آنها در همان جلسه گفتند که مجوزی از وزارت کشور برای تجمع در اعتراض به این تصمیم گرفتند، اما ما از آنها خواستیم که دست نگه دارند تا ما در مجلس شورای اسلامی به وظیفه خود عمل کنیم.
رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر وزیر جهاد کشاورزی میگوید که قیمت تضمینی گندم مورد قبول او نیست، انتظار میرفت که زیر بار ظلم نمیرفت و به رییس جمهور اعلام میکرد که این سیاست را به نفع کشاورزان و تولیدکنندگان نمیداند و در نهایت دولت را همراهی نمیکرد تا فرد دیگری انتخاب شود.
کیخا خاطرنشان کرد: از طرف دیگر گزارش کتبی سازمان برنامه و بودجه درباره روند تعیین نرخ تضمینی گندم دارم که توپ را به زمین وزارت جهاد کشاورزی انداخته و گفتهاند از ششم تیرماه در نامهای به وزارت جهاد کشاورزی خواستار ارائه پیشنهادات درباره نرخ تضمینی گندم شدند که بعد از ۴۰ روز وزارت جهاد کشاورزی پاسخی آن هم بدون دلیل و توجیه دارد آیا این عملکرد درست است؟
وی با بیان اینکه در چنین شرایطی استیضاح به نفع بخش کشاورزی است، گفت: ما براساس قانون و برای هدایت دولت بنابر فرمایش رهبری موضوع استیضاح را به جریان انداختیم، چون اطلاعات ما به عنوان کمیسیون تخصصی میگوید که نه تنها در موضوع گندم بلکه در موار دیگر متاسفانه عملکرد وزارت جهاد کشاورزی منطبق بر توسعه کشاورزی نیست. باید تا دیر نشده وضعیت را بهبود بخشید.
استیضاح وزیر جهاد کشاورزی چهارشنبه هفته جاری در مجلس شورای اسلامی بررسی میشود.
انتهای پیام