به گزارش کسب و کار نیوز، براساس تازهترین مطالعات متخصصان استرالیایی که از سوی CSIRO (سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی همسود) منتشر شده، رژیمهای غذایی در تمامی نقاط جهان فاقد میزان کافی از ویتامینها و مواد معدنیِ ضروری برای رشد بدن هستند.
همچنین تا سال ۲۰۵۰ میلادی میزان دریافت کلسیم، ویتامین D، ویتامین E و اسید فولیک مردم سراسر جهان به اندازه کافی نخواهد بود.
در عین حال در این مطالعه پیشبینی شده که در کشورهای فقیرتر دریافت مواد معدنی ضروری همچون روی (زینک)، آهن، ویتامین K و ویتامین A به میزان پایینی خواهد رسید.
طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO)، کمبود ریزمغذیها میتواند رشد ذهنی و قدی را مختل کرده و سیستم ایمنی را ضعیف کند.
طبق برآورد این سازمان، بیش از دو میلیون نفر از مردم سراسر جهان از کمبود ریزمغذیها رنج میبرند.
یکی از محققان این مطالعه گفت: امنیت غذایی در جهان تنها به مفهوم دریافت میزان کافی کالری نیست. این امکان وجود دارد که فردی مقدار زیادی کالری دریافت کند اما دچار سوء تغذیه باشد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، متخصصان همچنین اظهار داشتند: بزرگترین فاکتور تاثیرگذار بر امنیت غذایی در آینده نزدیک، تغییرات اقلیمی است. تغییر در وضعیت آب و هوایی در کنار تغییر در رژیم غذایی افراد در نهایت بر سیستم کشاورزی و آنچه کشت میشود، تاثیر خواهد گذاشت.
انتهای پیام