چهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اصلی / اجتماعی / بهداشت و سلامت / بازرسی فوق‌العاده وزارت بهداشت از تمام کارخانه‌های غذایی که از ذرت استفاده می‌کنند

بازرسی فوق‌العاده وزارت بهداشت از تمام کارخانه‌های غذایی که از ذرت استفاده می‌کنند

مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از بازرسی فوق العاده از تمامی واحدهایی که در تولید فراورده‌های خود از ذرت استفاده می‌کنند، خبر داد و گفت: در صورت اثبات هرگونه عدم انطباق با مفاد قانونی، با متخلفان وفق مقررات برخورد می‌شود.

پرورش ذرت در غار

به گزارش کسب و کار نیوز، وحید مفید با اشاره به انتشار برخی اخبار مبنی بر احتمال استفاده از ذرت دامی در فراورده‌های غذایی، اظهار کرد: براساس مواد ۹ و ۱۶ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین دستورالعمل‌های اجرایی صدور پروانه‌های بهداشتی (ساخت، تولید، قراردادی و …) و کارگاهی، کلیه مواد اولیه مصرفی باید از مراکز و مؤسساتی که دارای پروانه ساخت معتبر یا پروانه بهداشتی ورود از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی /سازمان غذا و دارو باشند، تهیه شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی افزود: ظرف مدت حداکثر ۱۵ روز از تاریخ صدور این ابلاغیه نسبت به بازرسی فوق العاده از تمامی کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی تحت نظارت که از ذرت در تولید فراورده‌های خود استفاده می‌کنند، بازرسی خواهد شد.

مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: بر این مبنا گزارشی از وضعیت انطباق ذرت مصرفی توسط کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی با استانداردهای ملی ۱۰۶۹۰ و ۵۹۲۵ طی یک سال گذشته به همراه هرگونه مکاتبات و اقدامات قانونی صورت گرفته در این زمینه حداکثر تا ۱۵ دی‌ماه به این اداره کل ارسال خواهد شد و پس از بررسی، در صورت مشاهده هرگونه موارد عدم انطباق در واحدهای تولیدی و صنعتی به استناد مفاد قانونی و مطابق ضوابط مربوطه اقدامات قانونی انجام خواهد گرفت.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

مصرف ماهانه ۵ میلیون قوطی شیرخشک در کشور

به گزارش کسب و کار نیوز ، هانی تحویل زاده گفت: سازمان غذا و دارو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.