حجت علیاکبرنژاد در گفت و گو با ایسنا-منطقه گیلان، گفت: برداشت عسل در گیلان به پایان رسیده و شاهد افزایش کمی و کیفی عسل در این استان هستیم.
وی افزود: علاوه بر عسل تولید محصولات جانبی عسل نظیر زهر زنبور، موم عسل، گردعسل و … نیز در گیلان افزایش یافته است.
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشانکرد: سال گذشته بالغ بر ۵هزار ۴۴۷ تن عسل در گیلان تولید شد و میزان نهایی تولید عسل در گیلان پس از ارزیابی دقیق اطلاعرسانی خواهد شد.
وی افزود: شهرستانهای تالش و آستارا مهمترین مناطق تولیدکننده عسل در گیلان هستند.
علیاکبرنژاد تصریح کرد: رغبت زنان تالشی به زنبورداری و تولید عسل افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه مصرف عسل سلامت افراد را در جامعه ارتقا میدهد، گفت: قیمت مناسب فروش این محصول از دلایل افزایش رغبت افراد به زنبورداری در استان است.
انتهای پیام