به گزارش کسب و کار نیوز، اسماعیلی در حاشیه بازدید از ایمیدرو و از معادن چاه فیروزه و ایجو بیان کرد: بازدید امروز در جهت بررسی وضعیت راهاندازی و تهیه گزارش برای تشکیل جلسهای برای سرعت بخشیدن به روند راه اندازی معادن چاه فیروزه و ایجو انجام شد.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: روند راهاندازی معدن چاه فیروزه آغاز شده است و با قراردادهای منعقد شده این روند با سرعت مناسبی پیش خواهد رفت و تا چهار ماه آینده محل تسطیح کارخانه تغلیظ چاه فیروزه و ساخت و ساز آغاز میشود و با جذب نیرو، تعداد زیادی مشغول به کار خواهند شد.
علی اسدی، نماینده شهر بابک در مجلس نیز اظهار کرد: شهرستان شهر بابک از پتانسیل معدنی بالایی برخوردار است ولی در سالهای اخیر روند اکتشافات و استخراجات به کندی پیش رفته بود و به همین دلیل ما تمرکز خود را بر سرعت بخشیدن به این روند قرار دادیم.
وی افزود: یکی از مهمترین مشکل شهرستان شهربابک، معضل بیکاری است که میتوان با استفاده از این ذخایر خدادادی و سرعت بخشیدن به راهاندازی معادن جدیدی مانند معدن چاه فیروزه و ایجو بخش اعظمی از این مشکل را رفع کنیم و گام مهمی در حوزه ی اشتغالزایی در شهرستان برداریم.
اسدی از انجام قرارداد معدن ایجو با بخش خصوصی و شروع کار این معدن در آینده نزدیک خبر داد و بیان کرد: معدن چاه فیروزه نیز با سرمایهای در حدود ۴۵۰ میلیارد تومان، در مسیر راهاندازی قرار گرفته و ما تلاش خود را برای سرعت بخشیدن به این روند به کار گرفتیم.
پیش از این و در سال گذشته نیز علی اسدی، نماینده مردم شهر بابک در مجلس نیز از قول مساعد مدیرعامل صنایع مس ایران در رابطه با آغاز عملیات اجرایی معدن چاه فیروزه در چند ماه آینده خبر داده و گفته بود: سرمایهگذار بخش خصوصی معدن ایجو برای راهاندازی این معدن اعلام آمادگی کرده است که در صورت توافق واگذار خواهد شد.
وی به ایسنا گفته بود، متأسفانه علیرغم پتانسیل زیاد معادن در شهرستان شهربابک، عده زیادی از جوانان بخصوص جوانان تحصیلکرده، شهرستان بیکار هستند که باید در این خصوص تدبیری اندیشیده شود. راهاندازی این معادن میتواند بخشی از معضل بیکاری جوانان شهرستان شهربابک را برطرف کند. در چندین نوبت با وزیر صنایع ومعادن و معاونین وی رایزنیهای انجام دادهایم و انتظار این است تا هرچه سریعتر این طرحها اجرایی شوند.
وی از قول مساعد مدیر عامل صنایع مس ایران در رابطه با آغاز عملیات اجرایی معدن چاه فیروزه در چند ماه آینده خبر داده و خاطرنشان کرده، سرمایهگذار بخش خصوصی معدن ایجو جهت راهاندازی این معدن اعلام آمادگی کرده است که در صورت توافق واگذار خواهد شد.
به گزارش کسب و کار نیوز و به نقل از خبرگزاری مهر، معدن مس چاه فیروزه در استان کرمان با ذخیره قطعی ۴۸ میلیون تن قرار دارد و براساس طراحی انجام شده، استخراج این معدن به روش روباز بوده و می توان ۳۸ میلیون تن ماده معدنی در قالب یک طرح ۲۰ ساله ( سالانه حدود ۲ میلیون تن) از آن استخراج کرد.
اکتشافات مقدماتی ژئوشیمیایی معدن مذکور در سال ۸۴، اکتشافات ژئوفیزیکی آن سال ۸۵، نقشه زمینشناسی در سال ۸۶ و مراحل حفاریهای اکتشافی آن طی سالهای ۸۵ تا ۸۷ انجام شده است.
اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در سال ۸۹ اعلام کرده بود شش معدن جدید مس به بهرهبرداری می رسد؛ نخستین معدن از معادن مذکور، معدن مس “دره زار” بود که اردیبهشت همان سال افتتاح شد و دومین معدن، “چاه فیروزه” است که به زودی بهره برداری از آن آغاز میشود. معدن مس “چاه فیروزه” در ۳۵ کیلومتری شمال غرب شهر بابک در استان کرمان قرار دارد.
انتهای پیام