فردین حسین زاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: قطعهبندی گوشت گوسفند و گاو و قرار دادن آنها در سینی فلزی و سلفون کشی روی آنها روشی برای توزیع محصولات بی کیفیت است.
وی ادامه داد: برخی واحدهای عرضه گوشت از این روش برای کتمان کشتارهای غیرمجاز و غیر بهداشتی خود استفاده میکنند.
وی توضیح داد: برخی قصابیها کشتارهای غیرمجاز خود را در کنار محصولات شناسنامهدار خود در سینی قرار داده و با سلفون کشیدن روی آنها باعث خوش آب و رنگ شدنشان و ترغیب مشتری برای خرید میشوند.
این مسئول افزود: قرار دادن گوشت در سینیهای فلزی و سلفون کشی آنها، از مصادیق بارز عوام فریبی است و جرم محسوب میشود.
حسین زاده اظهار کرد: این نوع عرضه گوشت به هیچ عنوان مورد تایید دامپزشکی نیست و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد میشود.
رییس اداره دامپزشکی ساوجبلاغ ادامه داد:حتی اگر عرضهکنندگان گوشت قرمز به این روش نیت مجرمانه هم نداشته باشند به خاطر قطعه بندی غیربهداشتی، عمر و ماندگاری محصولات پروتئینی تازه را کاهش داده و باعث بروز مشکلات بهداشتی میشوند.
انتهای پیام