صفحه اصلی / استان ها / گیلان / کیفیت نان معضلی در گیلان
کیفیت نان معضلی در گیلان

کیفیت نان معضلی در گیلان

​رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: از نانوایان انتظار می‌رود، نسبت به افزایش کیفیت نان اقدام کنند.

نان

به گزارش کسب و کار نیوز، فرهاد دلق‌پوش کیفیت پخت نان را یک معضل در گیلان دانست و گفت: ۲۰درصد قیمت نان در استان گیلان بخاطر رفاه حال نانوایان افزایش یافته که این افزایش از سال ۹۳تاکنون صورت نگرفته بود و از آنان نیز انتظار می‌رود نسبت به افزایش کیفیت نان اقدام کنند.

وی بر حفظ اتحاد و انصاف که برگرفته از اسم اتحادیه و نام اصناف است تاکید کرد و افزود: بازار و اصناف همواره امین و معتمد جامعه و مردم هستند.

 رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت گیلان تصریح کرد:هم اکنون نیز در شرایط دشوار اقتصادی مردم انتظار همگرایی و مراعات ویژه جهت عبور از مشکلات را دارند ظرفیت‌های تولیدی کشور باید توسط بازار به سمت صادرات و بازارهای خارجی و گردشگران سوق داده شوند تا بتوانند موجب رونق اقتصادی باشند.

دلق پوش خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۱۰۲ هزار واحد صنفی دارای مجوز در استان گیلان فعالیت دارد که باید فضای لازم برای رونق اقتصادی، تولید و سرمایه گذاری را فراهم کنند و در فعالیت های اقتصادی نقش فعالانه ای داشته باشند.

وی ادامه داد: اصناف نقش مهمی در ترانزیت کشور دارد و بازاریان و اصناف باید اهتمام ویژه ای در همدلی و حل مشکلات جامعه، ساماندهی سود و پیگیری مسایلی مانند قیمت گذاری داشته باشند.

دلق پوش خاطرنشان کرد: در کل ۲۵میلیون نفر بطور مستقیم به اصناف و بازار وصل هستند که این جمعیت چرخ اقتصادی کشور را در عرضه و توزیع برعهده دارند و می‌توانند پشتیبان واقعی بخشهای تولید، صنعت و تجارت باشند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

فرماندار رشت

ضدعفونی معابر رشت با استفاده از تجهیزات تخصصی ارتش

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, میرشمس مومنی زاده در نشست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.