مهدی پاک پرور در برنامه «راه ابریشم» رادیو اقتصاد افزود: این شرکت ها در بحث اشتغال افزایی، رشد اقتصادی، رونق صادرات، ارزآوری و بسیاری موارد دیگر در جامعه نقش آفرین هستند.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از فصل اقتصاد، وی همچنین اظهارداشت: آمار صادرات شرکت های دانش بنیان کشور طی سه سال اخیر بین ۳۵۰ تا ۵۵۰ میلیون دلار در نوسان بوده است.
کارشناس دفتر توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: اقتصاد مقاومتی در اسناد بالا دستی و همینطور در گفتمان مقامات عالیه نظام به جد مورد تاکید قرار گرفته است.
وی ضمن اشاره به دو بعد درون و برون زایی اقتصاد مقاومتی افزود: بعد درون زایی این اقتصاد بیشتر متکی بر منابع داخلی کشور است.
پاک پرور بیان داشت: یکی از مصادیق بارز و روشن این منابع اقتصاد دانش بنیان است.
وی در ادامه اقتصاد دانش بنیان را یک اقتصاد ارزش آفرین، اشتغال زا و صادرات محور برشمرد وگفت: این اقتصاد بطورکامل متکی بر ظرفیت های غنی و سرشار نیروی انسانی داخلی است.
کارشناس دفتر توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: تقویت اقتصاد دانش بنیان در کشوریک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
وی یادآورشد: برای شکوفایی و بالندگی هرچه تمامتر اقتصاد دانش بنیان در کشور باید گام های بلندتری نسبت به گذشته در این حوزه برداشته شود.
برنامه «راه ابریشم» کاری از گروه صنعت و بازرگانی به تهیه کنندگی مهرگان سوادکوهی یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه ساعت ۱۶٫۳۰ به مدت ۲۵ دقیقه با هدف توسعه تجارت بین الملل به نفع بخش صادرات به ویژه صادرات غیر نفتی و معرفی مقصد های مناسب صادراتی کشور از رادیو اقتصاد پخش وعلاقه مندان میتوانند برای دریافت فایل صوتی برنامه به سایت این رادیو مراجعه کنند.
وجود ۳۵۰۰ شرکت دانش بنیان مجوزدار در کشور
کارشناس دفتر توسعه کسب و کار بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از وجود سه هزار و 500 شرکت دانش بنیان دارای مجوز در کشور خبرداد.