صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / سنجش نشانه‌های افسردگی با تحلیل گفتار و حالات چهره
سنجش نشانه‌های افسردگی با تحلیل گفتار و حالات چهره

در "دانشگاه استنفورد" صورت گرفت

سنجش نشانه‌های افسردگی با تحلیل گفتار و حالات چهره

پژوهشگران "دانشگاه استنفورد"، روشی مبتنی بر یادگیری ماشینی ابداع کرده‌اند که نشانه‌های افسردگی را با تحلیل گفتار و حالات چهره بررسی می‌کند.

حالات چهره

به گزارش کسب و کار نیوز و به نقل از تک‌اکسپلور، پژوهشگران “دانشگاه استنفورد”(Stanford University) با تحلیل زبان گفتار و حالت‌های سه‌بعدی چهره، کاربرد یادگیری ماشینی را در سنجش نشانه‌های افسردگی بررسی کردند. روش چند مدلی آنها با حساسیت ۸۳٫۳ درصد و ویژگی ۸۲٫۶ درصد، نتایج امیدوارکننده‌ای را به دنبال داشت.

در حال حاضر، بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در سرتاسر جهان از اختلالات افسردگی در سطوح گوناگون رنج می‌برند. افسردگی در سطوح بالاتر می‌تواند به خودکشی منجر شود و هر سال، سرنوشت تقریبا ۸۰۰ هزار نفر به خودکشی می انجامد.

اختلالات سلامت روان، با کمک معاینه دقیق توسط طیف گسترده‌ای از ارائه‌دهندگان خدمات بهداشتی از جمله پزشکان مراقبت‌های اولیه، روانشناسان بالینی و روانپزشکان، قابل تشخیص هستند.

بسیاری عوامل از جمله انگیزه اجتماعی، هزینه و دسترسی به درمان می‌توانند افراد را از درخواست کمک بازدارند. پژوهشگران تخمین می‌زنند که در حال حاضر، ۶۰ درصد افراد مبتلا به بیماری روحی، هیچ درمانی دریافت نمی‌کنند.

ابداع روش‌هایی برای تشخیص نشانه‌های افسردگی، امکان تشخیص نشانه‌های افسردگی را به صورت خودکار ممکن می‌کند و دقت و دسترسی ابزار تشخیصی را بهبود می‌بخشد. به همین دلیل پژوهشگران دانشگاه استنفورد، کاربرد یادگیری ماشینی را برای سنجش شدت نشانه‌های افسردگی بررسی کردند.

در مقاله این پژوهش آمده است: ما در این بررسی، نوعی روش یادگیری ماشینی برای سنجش شدت نشانه‌های افسردگی ارائه داده‌ایم. در این روش، از حالات سه بعدی چهره و زبان گفتار استفاده می‌شود که معمولا در تلفن‌های همراه در دسترس هستند.

این روش، صدای بیماران، ویدئوی سه‌بعدی حالات چهره و مصاحبه بالینی آنان را تحلیل می‌کند. سپس، مدل براساس داده‌های به دست آمده، یک رتبه یا طبقه‌بندی برای اختلال افسردگی ارائه می‌دهد.

در ادامه مقاله آمده است: این پژوهش نشان داد که بیماران هنگام مصاحبه با یک آواتار، ترس کمتر و شدت عاطفی بیشتری از خود نشان می‌دهند. به علاوه، صحبت کردن با آواتار، مزایای روانی بیشتری را برای بیماران به همراه دارد.

شاید بتوان در آینده، این روش را در تلفن‌های همراه به کار گرفت تا امکان مراقبت‌های سلامتی کم‌هزینه و در دسترس فراهم کند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

خبر خوب برای معلمان و بازنشستگان/ واریزی ۳۷ میلیون تومانی در راه است

به گزارش کسب و کار نیوز، معلمان بازنشسته سال ۱۴۰۱ از تعیین رتبه خود توسط …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.