«مهدی نوری» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه دیر ازدواج کردن جوانان مشکلات فرهنگی زیادی را ایجاد میکند، ادامه داد: فلسفه اصلی ازدواج این است که جامعه، جمعیت مورد نیاز خود را تکمیل کند و اگر این کار انجام نشود جامعه رو به پیری پیش خواهد رفت و مشکلات زیادی را به همراه خواهد داشت.
وی در خصوص نبود موقعیت مناسب برای ازدواج دختران، تصریح کرد: زمانی که ازدواج جوانان به تعویق بیفتد و نیازهایشان از نظر عاطفی و جنسی برطرف نشود معضلهای اجتماعی فراوانی را به وجود میآید.
این جامعهشناس با بیان اینکه خانوادهها نباید دختران دمبخت خود برای تأخیر در ازدواج سرزنش کنند، خاطرنشان کرد: این کار سبب بدتر شدن اوضاع جوانان میشود و اگر به روحیه جوانان لطمهای وارد شود، جوانان به فعالیتهای نامناسب رو میبرند.
به گفته وی، خانوادهها باید نقش حمایتی را برای فرزندان خود داشته باشند و زمان مجردی آنها را برایشان غنیمت شمارند و از آنها بخواهند به فکر پیشرفت و تحصیل خود باشند.
نوری تصریح کرد: خانوادهها باید دید خود را تغییر دهند و با اجبار به ازدواج مشکلات بزرگتری را پیش نیاورند.
این جامعهشناس گفت: برخی ازدواجها اگر اتفاق نیفتد بهتر است، چون پیامدهایی مانند، طلاق، مشکلات خانوادگی و… را بهدنبال خواهد داشت.
نوری یادآور شد: دختران و پسران چشم بسته تن به ازدواج ندهند و شناخت لازم را از یکدیگر داشته باشند که اگر این موضوع رعایت شود بسیاری از مشکلات میان زوجها نیز برطرف میشود.
انتهای پیام