صفحه اصلی / استان ها / خراسان رضوی / ایران؛ کشوری با بیش از ۲۵۰۰ نوع غذا

ایران؛ کشوری با بیش از ۲۵۰۰ نوع غذا

‌مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: براساس پژوهش صورت گرفته در استان، در کشور بیش از 2500 نوع غذا و 109 مدل نوشیدنی وجود دارد، اما آنچه در کشور شاهد آن هستیم کباب، چلوکباب و بوی کباب است.

غذا

‌به گزارش کسب و کار نیوز- ‌ابوالفضل مکرمی‌فر در افتتاحیه دومین نمایشگاه اختصاصی گردشگری، صنعت غذا و شیرینی در محل هتل هما شماره یک مشهد اظهار کرد: صنعت گردشگری غذا یکی از مهمترین صنعت‌های فعال در دنیاست که ۳۰۰میلیارد دلار از درآمد گردشگری را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: سهم کشور ما در این زمینه بسیار ناچیز است و استان خراسان با توجه به ظرفیت‌های موجود در آن  نمره قبولی را کسب نمی‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی بیان کرد: براساس پژوهش صورت گرفته در استان، در کشور بیش از ۲۵۰۰ نوع غذا و ۱۰۹ مدل نوشیدنی وجود دارد اما آنچه در کشور شاهدآن هستیم کباب، چلو کباب و بوی کباب است.

مکرمی فر تصریح کرد: کشور ایران به دلیل وجود تنوع غذایی در آن به عنوان یک مکتب آشپزی شناخته می‌شود؛ اما متاسفانه ما در استان از این تنوع غذایی بهره‌ای نبرده‌ایم.

وی اضافه کرد: مردم به غذاهای سنتی راغب هستند؛ اما آنچه در حاشیه بلوار وکیل آباد مشاهده می‌شود، انواع پیتزا و در شاندیز انواع شیلیلک است. یکی از گله‌مندی‌های گردشگران نیز عدم تنوع غذایی در ایران است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی در خصوص تنوع اقلیم در ایران تصریح کرد: یکی از قابلیت‌های کشور ایران وجود اقلیم‌های گوناگون و غذاهای متنوع در هر اقلیم است. به عنوان مثال در  شمال و غرب به دلیل دامپروی و رویش خوب گیاه، آبگوشت بسیار مشهور است. 

مکرمی‌فر در ادامه بیان کرد: در جزیره هرمز نوعی غذا ‌به نام «سوراغ» وجود دارد که در آن از خاک سرخ رنگ این جزیره استفاده می‌شود و نمونه‌های دیگری نیز وجود دارد؛ اما باوجود این تنوع و گوناگونی در انواع غذای ایرانی گردشگران مجبور به سرو غذاهای فست‌فودی هستند.

وی افزود: جهان در زمینه غذا پیشرو شده است. در میان کشورهای دنیا ایتالیا به عنوان نامدارترین کشور در صنعت گردشگری و  غذا است. در اسپانیا آشپزی کاتالانی وجود دارد که بسیاری از گردشگران به بارسلون رفته تا غذاهای مشهور این کشور را سرو کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: همچنین در آمریکا شمالی، جنوبی و مرکزی نوعی غذا تحت عنوان غذا شگفت‌انگیز  سرو می‌شود و انواع ساندویچ همراه با تنوع سس و قیمت ارزان نیز موجود است.

مکرمی‌فر عنوان کرد: هنگ کنگ به دلیل تنوع بسیار زیاد غذا به کشورهای هند و تیلند نفوذ کرده و آشپزهای خود را به این کشورها صادر می‌کنند. کشور پرو در زمینه غذاهای رژیمی مقصد گردشگران زیادی شده است. همچنین در کشور فرانسه ۵۰۰ نوع قهوه وجود دارد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امیدوارم این نمایشگاه فتح البابی در استان خراسان برای ایجاد تنوع غذایی با هدف گردشگری باشد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

سفال و کاشی

مرمت ۱۰۰ قطعه سفال و کاشی زرین‌فام در سال ۹۸

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا,مژگان موسی‌زاده با بیان این مطلب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.