مشکلات ارزی صادرکنندگان فاوا

در جلسه كميسيون ICT اتاق بازرگاني مطرح شد

مشکلات ارزی صادرکنندگان فاوا

رييس كميسيون فاوا اتاق بازرگاني خبر از مشكلات صادركنندگان ICT براي انتقال ارز به داخل كشور داده و از درصد بالاي نرخ انتقال ارز گلايه كرد.

به گزارش  کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی فدراسیون ICT اتاق بازرگانی ایران، در این جلسه که نمایندگان وزارت ارتباطات، بخش خصوصی و سازمان توسعه تجارت حضور داشتند.

محمد رضا طلایی رییس کمیسیون ICT اتاق بازرگانی ابراز داشت: صادرکنندگان فاوا در حال حاضر عنوان می‌کنند که پولشان در کشورهای غربی نظیر آلمان مانده و برای انتقال ارزشان به داخل کشور می‌بایست حدود ۷ درصد کل پول را هزینه کنند که بخش خصوصی باتوجه به نرخ سود محصولاتش این امکان را ندارد. علاوه بر این توجه داشته باشید که بخش خصوصی تاکنون هیچ نقشی در زمینه افزایش نرخ ارز نداشته است.

وی همچنین در ادامه با اشاره به ضعف شرکت‌ها و استارتاپ‌های ایرانی در معرفی و پرزنت خود در نمایشگاه‌های بین‌المللی گفت: در نمایشگاه جیتکس امسال یک استارتاپ ایرانی که توانست به مرحله نیمه‌نهایی برود متعلق به یک دختر خانم نوجوان بود که البته در نهایت به علت ضعف در ارایه و پرزنتیشن نتوانست از این مرحله عبور کند. این درحالی بود که داوران با او تماس گرفته و از ایده‌اش تعریف و تمجید کردند. برای حل مشکل ضعف ارایه شرکت‌ها و استارتاپ‌های ایرانی در نمایشگاه‌ها کمیسیون فاوا اتاق بازرگانی ایران جلساتی با عنوان “هنر ارایه کسب و کار” را برای آموزش نحوه صحیح پرزنت در مجامع و نمایشگاه‌ها برگزار می‌کند که یک جلسه از آن نیز تاکنون برگزار شده است.

در ادامه این جلسه علی مسعودی دبیر کل اتحادیه شرکت های فنی مهندسی حفاظت الکترونیک به ذکر مشکلات واردکنندگان فاوا برای ترخیص اجناسشان پرداخته و گفت: در وزارت صمت در زمینه ترخیص گرفتاری‌های زیادی برای اعضای تشکل ما وجود دارد. در حال حاضر نه حرف تشکل پذیرفته می‌شود و نه حرف واردکننده را قبول دارند وقتی هم که قرار است واردات انجام شود با مشکلاتی مثل تغییر طبقات در ثبت سفارش‌ها مواجه می‌شویم.

مسعودی ادامه داد: نباید از نظر دور داشت که بار برخی واردکنندگان حوزه سخت‌افزار و تجهیزات الکترونیک نزدیک به ۷ ماه است که در گمرک مانده و تعیین تکلیف نشده است. تقریبا تمام شرکت‌های تشکل ما با این مشکل گرفتارند و اداره برق و الکترونیک نیز هیچگونه همکاری مستقیمی با آنها نداشته و تنها به صورت موردی همکاری می‌کند. باوجود درخواست‌های مکرر اما جلسه مستقیمی برای حل این مشکل نیز برگزار نمی‌شود و حتی در برخی موارد پاسخگوی تلفن‌های ما نیز نیستند.

همچنین مطالعه کنید:

تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر/ رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری

به گزارش کسب و کار نیوز ، براساس اعلام سازمان بنادر و دریانوردی؛ میزان تخلیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.