فتح اله زاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه ۲۰ هزار و ۱۰۰ هکتار از باغات آذربایجان غربی، زیر کشت انگور است، افزود: پیشبینی میشود در سال جاری ۱۱۲ هزار تن انواع انگور در استان برداشت شود. ارومیه با تولید ۷۳ هزار تن بیشترین تولید انگور استان را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه کمبودی در تازه خوری انگور نداریم و ۳۵ درصد از انگور تولیدی استان به صورت تازه خوری مصرف میشود، تصریح کرد: ۳۰ درصد انگور تولیدی به کشمش تبدیل میشود.
فتح الهزاده با اشاره به مصارف انگور در استان تصریح کرد: انگور به شکل تازه خوری، دوشاب، کشمش، سبزه، آبمیوه، سرکه، آبغوره، برگ مو، روغن هسته انگور استفاده میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه بیش از ۳۰ رقم انگور در استان تولید میشود، اظهار کرد: انگور سفید بی دانه، قرمز بی دانه، حسینی، انگور سیاه، صاحابی، قیزیل اوزوم از ازقام انگور تولیدی استان هستند.
فتح اله زاده با اشاره به اینکه کنسانتره انگور وارد نمیکنیم و دراین خصوص میزان تولید مطلوب و کفایت میکند، تصریح کرد: ۱۹ واحد کنساتره در استان فعال است.
وی با اشاره به وضعیت صنایع تبدیلی استان تصریح کرد: ۱۵۵ واحد، مجوز فعالیت از جهاد کشاورزی استان دریافت کرده و ۷۶۹ نفر در این واحدها مشغول فعالیتند.
انتهای پیام