فرهاد کریمی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه مطالعات تدوین لایحه حقوقی رفاهی معلمان را در دست انجام داریم اظهار کرد: اواخر سال ۹۶ و در دو سه ماه اخیر چهار پژوهش با موضوع مقایسه وضعیت رفاهی و حقوقی معلمان ایران با معلمان دیگر کشورها و همچنین وضعیت حقوقی معلمان ایران نسبت به کارمندان سایر سازمانهای ایران در پژوهشگاه مطالعات انجام شده است.
وی افزود: متاسفانه فاصلهای که حتی بین معلمان ما با بقیه کارمندهای دولت وجود دارد فاصله خوبی نیست و باید به این سمت حرکت کنیم که دریافتیها، رفاهیات و مزایای معلمان با سایر کارمندان دولت در سطح مناسب و منطقی قرار بگیرد.
رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش با اشاره به تاکید وزیر و معاونین وزارت آموزش و پرورش در این زمینه و تلاش برای تدوین لایحه جدیدی برای حقوق معلمان گفت: مطالعاتی در این باره انجام شده بود اما مطالعات دیگری را طراحی کردیم تا بتوانیم اطلاعات جامعی را در اختیار وزارتخانه قرار دهیم که با دست پر نسبت به تدوین لایحه اقدام کند.
کریمی درباره تفاوت سطح حقوق معلمان ایران با دیگر کشورها اظهار کرد: تفاوتها تابع سرانه درآمد ملی و سایر ابعاد است. از سوی دیگر برخی اقلام رفاهیات به صورت رسمی در احکام حقوقی و کارگزینی درج نمیشود که امر سنجش را دشوار میکند. ما بیشتر به دنبال ارائه راهکارهایی برای تقویت وضعیت رفاهی و حقوقی معلمان هستیم.
وی همچنین به پشتیبانی پژوهشی راهکارهای سند تحول بنیادین اشاره و عنوان کرد: ۳۶ پژوهش در این زمینه انجام شده و ۲۵ مورد دیگر هم در دست اجراست. کارگروه ویژهای نیز تشکیل شده تا با توجه به نتایج، کاربستهای عمیقتری تهیه کنیم.
انتهای پیام