صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان / حاشیه ‌ای دیدنی از نمایشگاه آب؛ شرکت های دانش بنیانِ آتش به اختیار
حاشیه ‌ای دیدنی از نمایشگاه آب؛ شرکت های دانش بنیانِ آتش به اختیار

حاشیه ‌ای دیدنی از نمایشگاه آب؛ شرکت های دانش بنیانِ آتش به اختیار

برخی شرکت های دانش بنیان قدیمی تر و شرکت های خصوصی فعال در بخش اجرای پروژه های آبی با ابتکاری جالب اقدام به تشویق شرکت های دانش بنیان جدید التأسیس و تولیدکنندگان داخلی به حرکت به سمت تولید تجهیزات و داخلی سازی آنها می کنند.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از  تسنیم، صنعت آب و صنعت آب و فاضلاب ایران در حال حاضر خودکفایی ۹۰ درصدی در تأمین تجهیزات دارد اما در بخش هایی که نیازمند تکنولوژی های جدید است، هنوز تجهیزاتی وجود دارد که به صورت کامل از خارج از کشور تأمین می شود.

دومین روز نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تأسیسات آب و فاضلاب ایران در حال برگزاری است و شرکت های متعدد داخلی و خارجی به منظور دستیابی به بازارهای جدید، در حال تردد، برگزاری جلسات مشترک و تلاش برای به نمایش گذاشتن توانمندی های خود هستند.

در این بین برخی شرکت های دانش بنیان قدیمی تر و شرکت های خصوصی فعال در بخش اجرای پروژه های آبی با ابتکاری جالب اقدام به تشویق شرکت های دانش بنیان جدید التأسیس و تولیدکنندگان داخلی به حرکت به سمت تولید تجهیزات و داخلی سازی اقلام و کالاهایی که از خارج از کشور تأمین می شوند، می کنند.

بازدیدهای میدانی خبرنگار تسنیم از غرفه های شرکت های دانش بنیان حاکی از این است، در حالی که بسیاری از شرکت های خصوصی در انتظار حمایت های دولتی و اعلام نیاز دولت برای شروع انتقال دانش و داخلی سازی تجهیزات هستند، برخی شرکت های دانش بنیان در بخش آب در تعامل با شرکت های خصوصی فعال در ساخت پلنت ها و اجرای پروژه های آبی، مذاکراتی را در حاشیه نمایشگاه آب برای آغاز داخلی سازی تجهیزات دارند تا شرکت های فعال در زمینه ساخت و اجرای پلنت های پروژه های آبی، در صورت داخلی سازی تجهیزات، آنها را جایگزین تجهیزاتی کنند که از خارج خریداری می کنند.

بیشترین مذاکرات در این خصوص در تأمین تجهیزات مورد نیاز در ساخت آب شیرین کن ها در جریان است.

مدیر یکی از شرکت های خصوصی فعال در زمینه احداث پروژه های آب شیرین کن در این زمینه به خبرنگار تسنیم گفت: در تلاشیم با بهره گیری از توانمندی شرکت های دانش بنیان داخلی، تجهیزاتی که اکنون از خارج از کشور وارد می کنیم را با تولیدات داخلی جایگزین کنیم.

وی افزود: اگرچه کارفرماها اکثرا تجهیزاتی که از چشم آبی ها تأمین می شود را می پسندند، اما ما به عنوان یک ایرانی در قالب اختیاراتی که در قراردادها در تأمین تجهیزات داریم، تلاش می کنیم بیشترین مقدار ممکن را از کالاهای ایرانی تأمین کنیم.

همچنین مدیر یکی از شرکت های دانش بنیان فعال در بخش تحقیقات آب به خبرنگار تسنیم گفت: در تعامل با دیگر شرکت های دانش بنیان در تلاشیم تا تجهیزاتی که امروز در صنعت آب از خارج از کشور تأمین می شود را با انتقال دانش به داخل کشور، داخلی سازی کنیم و در تعامل با شرکت های اجرا کننده پروژه ها، به صورت همزمان به دنبال بدست آوردن بازار داخلی تجهیزاتی هستیم که از این طریق داخلی سازی خواهیم کرد.

همچنین مطالعه کنید:

تجارت الکترونیکی در بازارهای سنتی افزایش یافت/ادامه رشد شتابان تجارت الکترونیکی

شایلی قرائی به گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، «امین کلاهدوزان» در نخستین جلسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.