علی موسوی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه شهرستان تالش قطب تولید ترب در استان است، گفت: در تالش، ترب به سه صورت شیشهای، ترب سفید و ترب سیاه فروخته میشود.
موسوی با اشاره به اینکه به طور معمول ۴۰۰تا ۶۰هکتار از اراضی این شهرستان به کشت ترب اختصاص مییابد، خاطرنشان کرد: تربهای تالش به طور معمول در بازارهای تالش، رشت و همچنین در استان اردبیل مشتریهای فراوانی دارند.
وی با بیان اینکه ترب به دلیل خاصیت غذایی و درمانی که دارد جزء گیاهان دارویی نیز محسوب می شود، تصریح کرد: امسال نیز کشاورزان از کشت این محصول در شهرستان استقبال خوبی داشتند.
مدیرجهاد کشاورزی تالش با بیان اینکه این روزها برداشت ترب از ییلاقات و اراضی بالادست این شهرستان در حال انجام است، گفت: کشت ترب و دیگر محصولات دوم کشاورزی منجر به ارتقای درآمد کشاورزان میشود.
وی در خصوص صادرات ترب تالش به کشورهای حاشیه خزر گفت: در حال حاضر صادرات این محصول به دیگر کشورها انجام نشده است، اما برنامه داریم ذائقه روسها را به خوردن ترب عادت دهیم و بازارهای این کشور را جذب کنیم.
به گزارش کسب و کار نیوز، ترب سفید دارای ویتامینهای آ، ب، و ث فراوان و همچنین آهن، فسفر و کلسیم است. کالری آن کم است و خوردن آن به تسریع هضم غذا کمک میکند به همین جهت برای رژیم غذایی مناسب و مورد توجه است.
انتهای پیام