به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر فرشاد در آیین کلنگ زنی بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی خیرساز دلفان عنوان کرد: از حدود سال ۱۳۶۰ انقلاب مبارزه با بیماریهای واگیر شکل گرفت و این بیماریها کنترل و بسیاری از آنها بهطورکلی ریشهکن شدند.
وی تأکید کرد: این دستاورد نتیجه اجرای درست و صحیح نظام خدمات سلامت (PHC) بود.
وی انقلاب دوم در حوزه سلامت را از سال ۱۳۹۳ و شروع طرح تحول نظام سلامت قلمداد کرد.
این مسئول ادامه داد: از این سال تاکنون حدود ۲۷ هزار تخت بیمارستانی به مجموع تختهای کشور اضافه شد و سرانه هر تخت به ازای ۱۰۰۰ نفر از ۰.۵ به ۱.۲ رساند.
قائممقام معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای رساندن این شاخص به ۱.۶ باید ۴۳ هزار تخت دیگر ایجاد شود که برای این کار ضرورت بهرهمندی از کمک و ظرفیت خیرین سلامت بسیار ضروری و مهم است.
فرشاد همچنین راهاندازی بخش خیرین سلامت و به دنبال آن معاونت اجتماعی در وزارت بهداشت را یک اقدام بسیار بزرگ قلمداد کرد و گفت: از زمان راهاندازی این بخشها بیش از ۱۷۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار از بخش خیرین سلامت جذبشده که کمتر از یک انقلاب بزرگ دیگر در حوزهی سلامت نیست.
وی افزود: شروع به خدمت ۹۰۰ موسسه خیریه سلامت و ۲۴۰ گروه جهادی را نیز باید به این آمار بیفزاییم.
قائممقام معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه از اقدام بزرگ خیر سلامت خواهشی فرد تشکر کرد و گفت: خوشبختانه امثال آقای خواهشی فرد در کشور کم نیستند و فقط باید آنها را جذب و فعالیتشان را هدایت کنیم.
فرشاد تأکید کرد: باید کمک خیرین سلامت و کارهای تأثیر گذارشان را به سمت اقدامات پیشگیرانه هدایت کنیم.
وی عنوان کرد: اگر بتوانیم از این ظرفیت خیرین در جهت برنامههای بهداشت و پیشگیری کمک بگیریم، مشکلات عمدهای از درمان کشور در آینده مرتفع خواهند شد.
وی تأکید کرد: در تأمین سلامت جامعه تمامی دستگاههای اجرایی بهویژه دستگاههایی مانند جهاد کشاورزی که با سلامت مردم ارتباط دارند، در کنار مردم باید مداخله داشته باشند.
انتهای پیام