صفحه اصلی / استان ها / گیلان / لزوم جلوگیری از واردات محصولاتی که مشابه داخلی دارند

استاندار گیلان خواستار شد:

لزوم جلوگیری از واردات محصولاتی که مشابه داخلی دارند

استاندار گیلان گفت: سوبسیدهایی که دولت با هدف حمایت از عموم جامعه به واردات برنج اختصاص می‌دهد، تولیدکنندگان داخلی را با مشکل مواجه کرده است.

تجارت برنج

به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر مصطفی سالاری در نشستی که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و مجمع نمایندگان گیلان در استانداری برگزار شد، گفت: داشتن مرز آبی و خاکی با کشورهای همسایه و بنادر فعال موقعیت ممتازی برای گیلان در زمینه واردات و صادرات ایجاد کرده اما همچون سایر استان های مرزی با مشکلاتی مواجه هستیم که امیدواریم با حمایت دولت رفع شود.

وی با اشاره به به مطرح بودن گیلان به عنوان قطب بزرگ تولید برنج در کشور، افزود: یارانه هایی که دولت با هدف حمایت از عموم جامعه به واردات برنج اختصاص می دهد، تولیدکنندگان داخلی را با مشکل مواجه کرده است.

سالاری خواستار تجدید نظر دولت در سیاست های مربوط به واردات برنج شد و عنوان کرد: سال گذشته قیمت برنج ایرانی ۱۱ هزار تومان بود و امسال پیش بینی می شد که به ۱۵ هزار تومان افزایش یابد اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد.

وی در ادامه به اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان از سوی دولت برای خرید تضمینی چای اشاره کرد و گفت: این اقدام دولت قطعا تحولی جدی در تولید چای داخلی ایجاد می‌کند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم همکاری بیشتر بانک ها در ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی تاکید کرد: در گیلان تلاش می کنیم سیاست های دولت را به خوبی اجرا کنیم.

وی با بیان اینکه معتقدم با جوان گرایی بسیاری از مشکلاتی که در حوزه اجرا وجود دارد رفع می شود، تصریح کرد: برای استفاده بیشتر از ظرفیت جوانان در جایگاه های مدیریتی آمادگی کامل دارم و هزینه های این تصمیم را نیز متقبل می شوم.

وی ادامه داد: شفافیت همیشه برای من به عنوان یک اصل کاری مطرح بوده و در طول ۵ سال سابقه مدیریتم هرگز وارد هیچ معامله ای نشده و هیچگونه سفارشی درباره شخصی نداشتم.

وی با ابراز خرسندی از انعکاس مشکلات توسط نمایندگان مردم به دولت، گفت: تعصب و جدیت نمایندگان در پیگیری مسائل و مشکلات، خدمت رسانی دولت به مردم را تسهیل می کند.

سالاری تاکید کرد: با سلامت و صلابت پیگیر رفع مشکلات موجود هستیم بدون اینکه در مسائلی که مجاز نیستیم، ورود کنیم.

وی ابراز امیدواری کرد با حمایت وزارت صنعت، مشکلات واحدهای صنعتی بزرگ گیلان نظیر چوکا، چوب و کاغذ اسالم و کاشی خزر که دارای ظرفیت صادراتی بسیار بالایی هستند، رفع شود.

داداشی رئیس مجمع نمایندگان گیلان نیز در این نشست کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش را از مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی معرفی کرد و گفت: سود بالای تسهیلات بانکی برای این واحدها مشکل آفرین شده است.

وی خواستار ارائه تسهیلات کم بهره به واحدهای تولیدی شد و افزود: متاسفانه برخی بانک ها به مصوبات تمکین نمی کنند.

داداشی همچنین بر لزوم جلوگیری از واردات آن دسته از محصولاتی که مشابه داخلی دارند، تاکید کرد.

اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده، الزام دستگاه های دولتی به استفاده از چای ایرانی، جلوگیری از واردات بی رویه برنج، افزایش تعرفه واردات چای و تسهیل ترخیص کالاها از گمرک از جمله مهمترین خواسته های نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی از وزیر صنعت، معدن و تجارت بود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

فرماندار رشت

ضدعفونی معابر رشت با استفاده از تجهیزات تخصصی ارتش

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, میرشمس مومنی زاده در نشست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.