علی حیدربیگی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه آینده جهان به سمت هوش مصنوعی و تکنولوژی پیش میرود و رباتیک هم موضوعی است که در این زمینه بسیار میتواند کار کند، اظهار کرد: برنامهنویسی، آموزش برنامه، مکانیک، ICT و IT به دانشآموزان موجب میشود خلاقیت هنرجویان این حوزه بیشتر شود و در کنار این به نتیجه مطلوبی برسیم.
وی با اشاره به افزایش استفاده خانوادهها از انواع تکنولوژی و سیستمهای کامپیوتری نوین، گفت: ما نیز باید سمت و سوی فعالیتهای هنری خود را به سمت تکنولوژی ببریم و طوری برنامهریزی کنیم که دانشآموزان به جای سرگرمی با بازیهای تلفن همراه خود بتوانند در این زمینه تولیدات داشته باشند.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی ایلام ادامه داد: بازیسازی تلفن همراه یکی از نمونه خلاقیتهایی است که میتواند در فرزندان شکوفا شود و خانه رباتیک هم میتواند به بالفعل شدن استعدادهای نهفته در این زمینه کمک کند.
وی تصریح کرد: آینده رباتیک در حوزههای مختلف روشن است که میتوانیم از آن استفادههای مفید ببریم و خوشبختانه در استانهای مختلف خانه رباتیک راهاندازی شده است.
حیدربیگی درباره اهمیت راهاندازی خانه رباتیک در ایلام گفت: محوریت این خانه برای فعالان این عرصه میتواند به درخشش استان در جشنوارهها و مسابقات ملی و بینالمللی کمک فراوانی کند.
انتهای پیام