دکتر ناصر سلطانی در مراسم رونمایی از نسل سوم دستگاه اندازهگیری زاویه تماس، کشش سطحی و انرژی سطحی با اشاره به روند ایجاد ارتباط دانشگاه با صنعت، افزود: در ۲۵ سال گذشته بحت ارتباط صنعت با دانشگاه یک موضوع بی معنا بوده است؛ چرا که هر دو طرف آمادگی لازم برای همکاری را نداشتند.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه در آن زمان دانشگاهها تنها ماموریت آموزش را بر عهده داشتند، اظهار کرد: در گذشته دانشگاهها با تحقیقات آشنا نبودند، از ساعت ۱۲ به بعد دانشگاه تعطیل بود و در چنین شرایطی چگونه میتوان انتظار داشت که دانشجویان به سمت حل چالشهای بخش صنعت بروند.
سلطانی به تجربیات خود از ارتباط صنعت و دانشگاهها در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: در آن سالها در قالب یک هیات ۱۹ نفره از اساتید دانشگاه به ایرانخودرو رفتیم و از آنها خواستیم رفع چالشهای خود را به ما بسپارند ولی آنها اعلام کردند که هیچ مشکلی ندارند و در صورت ارائه مواد اولیه، خودروهای تولید خود را دو برابر خواهند کرد.
رییس پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران با بیان اینکه در آن زمان صنعت درک درستی از فناوری نداشت، خاطر نشان کرد: امروزه این دانشگاه دارای ۴۵۰۰ دانشجوی دکتری و کارشناسی ارشد است که سرمایههای عظیم کشور محسوب میشوند و توانستهاند صنعت کشور را متحول کنند.
وی با اشاره به فعالیت سایر دانشگاههای کشور برای تربیت نیروی انسانی کارآفرین، تاکید کرد: امروز زمان آن است که از این نیروها بهره برد.
رییس پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران گفت
از بیرغبنی صنعت به فناوری تا تربیت نیروهای کارآفرین در دانشگاهها
رییس پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران با بیان اینکه در 25 سال گذشته صنعت درک درستی از فناوری نداشت، گفت: امروز نیروهای انسانی کارآفرینی تربیت شدهاند که توانستهاند صنعت کشور را متحول کنند.