به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر مهدی رحیمی تاکید کرد: آنچه مهم است و در برنامهریزی از آن استفاده خواهد شد، وجود یک تفکر ناب بسیجی و جهادی است که اگر حاکم بر حوزه علمی و اقتصادی کشور شود، بهراحتی سبب توسعه و پیشرفت کشور میشود و مشکلات و ناملایمات کنونی به راحتی مرتفع خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: از عمده اهدافی که در بسیج علمی دنبال خواهد شد میتوان به راهاندازی شرکتهای دانشمحور و حمایت از این شرکتها برای تبدیلشدن به شرکتهای دانشبنیان مردمی نام برد که از طریق حمایتهای بسیج علمی استانها محقق خواهد شد.
رحیمی تصریح کرد: در حقیقت عمده فعالیتهای سازمان پیرامون ادامه حمایتهای مادی و معنوی از مخترعین و مبتکرین و نخبگان کشور خواهد بود به گونهای که با توانمندتر کردن این منابع انسانی عظیم و سرشار از انرژی و استفاده از نظریات و رهنمودهای آنان بتوان مسائل و مشکلات کشور در حوزههای مختلف را در جهت صحیح حل و فصل کرد.
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور اضافه کرد: از عمده برنامههایی که در دستور کار قرار خواهد گرفت میتوان به راهاندازی مرکز شتابدهی و شبکه نخبگان بسیج در تهران، پیگیری پرتال جامعه علمی، ادامه حمایت مادی و معنوی، آزمایشگاهی، کارگاهی و مشاوره در مراکز حمایت و هدایت و مراکز رشد در سطح کشور، حمایت ویژه از هستههای فناور در استانها برای ایجاد شرکتهای دانشمحور مردمی و تبدیل آنها به شرکتهای دانشبنیان واقعی و مردمی که بتوانند نیازمندیهای کشور در حوزههای اقتصادی، علمی و… را تا حد امکان مرتفع کند اشاره کرد.
وی افزود: همچنین حمایت از فناوریهای پیشرفته و نوین بهصورت ویژه و ارتباط با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاونت علمی ریاستجمهور، وزارتخانهها، دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی نظامی و غیرنظامی برای بررسی وضع موجود و کمک فکری به ارتقای کیفی و کمی قوانین، پروژههای کسر خدمت سربازی مخترعین و نخبگان در جهت راهاندازی شبکههای حمایت از کالای ایرانی و… مورد توجه جدی قرارمی گیرد.
وی بیان کرد: البته حمایت و پشتیبانیهای فرمانده سازمان بسیج مستضعفین و مسئولان بسیج اقشار دانشور و سایر دستاندرکاران فعالیتهای علمی در این خصوص موجب دلگرمی خادمان بسیج علمی خواهد بود که امیدواریم با کمک و یاری مخترعین و مبتکرین بتوانیم در جهت پیشرفت و توسعه کشور به جامعه خدمترسانی کنیم.
انتهای پیام