صفحه اصلی / کارآفرینی / اخبار و رویدادهای کارآفرینی / حمایت از توسعه محتوای بومی و ایجاد کسب و کارهای دیجیتالی

حمایت از توسعه محتوای بومی و ایجاد کسب و کارهای دیجیتالی

پروژه حمایت از توسعه محتوای بومی و ایجاد کسب و کارهای دیجیتالی بر بستر شبکه ملی اطلاعات، به برنامه های اجرایی اقتصاد مقاومتی وزارت ارتباطات در سال ۹۷ افزوده شد.

پروژه ها و برنامه های اجرایی سال ۱۳۹۷ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در قالب پروژه های استمرار یافته و نیز پروژه های جدید اعلام شد.
براین اساس این وزارتخانه از سوی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، مکلف به اجرای ۷ پروژه استمرار یافته اقتصاد مقاومتی و یک پروژه جدید در این حوزه تا پایان سال ۹۷ شده است.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، در برنامه‌های اجرایی اقتصاد مقاومتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات استمرار یافته در سال ۹۷، پروژه مدیریت نشانی مکان محور و استعلامات میان دستگاهی اماکن (GNAF) به شرکت ملی پست ایران و حسین نعمتی معاون وزیر ارتباطات سپرده شده است.
برنامه اجرایی ایجاد کریدور فناوری اطلاعات و ارتباطات با تمرکز بر ایجاد مناطق آزاد از دیگر برنامه های استمرار یافته اقتصاد مقاومتی برای سال ۹۷ است که اجرای آن به نصراله جهانگرد معاون فناوری وزیر ارتباطات واگذار شده است.
برنامه اجرایی فراهم کردن امکان دسترسی خانوارها به شبکه ملی اطلاعات با حداقل سرعت دسترسی ۲۰ مگابیت بر ثانیه با استفاده حداکثری از ظرفیت بخش غیردولتی نیز که در سال ۹۶ نیز تعریف شده بود با نظارت حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان رگولاتوری پیگیری خواهد شد.
از سوی دیگر برنامه اجرایی افزایش ظرفیت ترانزیت ترافیک به ۲۰ ترابیت بر ثانیه با استفاده حداکثری از ظرفیت بخش غیردولتی از دیگر برنامه های استمرار یافته در سال ۹۷ است که باید توسط شرکت ارتباطات زیرساخت و صادق عباسی شاهکوه مدیرعامل این شرکت پیگیری شود.
برنامه اجرایی ساخت ماهواره بومی مخابراتی و سنجش از دور و تأمین ماهواره‌های ملی مخابراتی و سنجش از دور و حمایت از ارائه داده‌های فضایی به شرکت‌های دانش بنیان نیز در پروژه های اقتصاد دانش بنیان آمده و مسئولیت آن بر عهده مرتضی براری رئیس سازمان فضایی ایران است.
برنامه اجرایی ارائه ۱۰۰ درصد خدمات دولت به صورت الکترونیکی بر بستر شبکه ملی اطلاعات با استفاده از ظرفیت سازمان توسعه‌ای دستگاه‌های تابعه خود با مشارکت حداکثری بخش غیردولتی از دیگر پروژه های استمراریافته اقتصاد مقاومتی است که با مسئولیت رسول سرائیان معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران ادامه می یابد.
برنامه اجرایی رصد، پژوهش و ارتقاء فناوری‌های نوین بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز به محمد خوانساری رئیس مرکز تحقیقات مخابرات ایران سپرده شده است.
این درحالی است که در سال جاری، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی یک پروژه جدید را نیز به وظایف وزارت ارتباطات در سال جاری افزوده است.
براین اساس پروژه حمایت از توسعه محتوای بومی و ایجاد کسب و کارهای دیجیتالی بر بستر شبکه ملی اطلاعات باید توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران پیگیری شود.

همچنین مطالعه کنید:

✅عنوان دوره: تدوین برنامه کسب وکار – طرح تجاری (بیزینس پلن)

✅گارگاه آموزشی آنلاین ✅عنوان دوره: تدوین برنامه کسب وکار – طرح تجاری (بیزینس پلن) ✅مدرس: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.