از شایعات تا خبرهای واقعی
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از کالاسودا، تا مدتی پیش اینترنت حیوانات شایعه در نظر گرفته می شد، اما اکنون به واقعیت تبدیل شده است. در این بین پرسشی که مطرح می شود این است که هدف اصلی استفاده از اینترنت حیوانات چیست؟ به نظر می رسد تسهیل ردگیری حیوانات در حین سفر و جابه جایی در نقاط مختلف کره زمین هدف اصلی توسعه اینترنت حیوانات باشد.
سازمان ICARUS، که یک نهاد تحقیقاتی در ارتباط با حیوانات است، قصد دارد فرستنده های بسیار کوچکی را روی بدن حیوانات مختلف نصب کند تا از این طریق مسیر حرکت حیوانات مختلف را شناسایی کند.
ردگیری حیوانات در ایستگاه فضایی بین الملل
در حال حاضر یک آنتن جدید برای ردگیری داده های این فرستنده ها در ایستگاه فضایی بین المللی نصب شده است که می تواند تمامی این اطلاعات را جمع آوری کرده و آنها را برای دانشمندانی که روی زمین هستند، ارسال کند.
مدت ها پیش دانشمندان برای ردگیری و بررسی مسیرهای جابه جایی حیوانات چاره ای جز شکار آنها و چسباندن برچسب هایی روی بدن این حیوانات نداشتند.
در مرحله بعدی چهارپایان و پرندگان را آزاد می کردند و سپس مجددا آنها را شکار می کردند تا بتوانند داده های جمع آوری شده را بررسی کنند.
سوابق اینترنت حیوانات
از دهه ۸۰ به بعد، دانشمندان از ماهواره ها برای ردگیری حیات وحش استفاده کرده و برچسب های مختلفی را برای جمع آوری علائم رادیویی به کار گرفتند. استفاده از ابزار ماهواره ای می تواند گامی نو در این زمینه محسوب شود.
کوچک تر شدن فرستنده جدید و افزایش امکانات آن برای ارسال سریع و ایمن اطلاعات از جمله مزایای اجرای طرح جدید محسوب می شود. در اجرای این طرح دانشگاه های پرینستون، کپنهاگ، ییل و چند دانشگاه دیگر هم همکاری دارند. لازم به ذکر است تامین انرژی فرستنده های یادشده با تابش نور خورشید صورت می گیرد.