محمد رضا علیزاده امام زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در خصوص اینکه چرا تاکنون قطعه ای برای هنرمندان و مشاهیر ارومیه اختصاص داده نشده است گفت: شورای شهر و شهرداری علاقه زیادی به تاسیس قطعه هنرمندان برای تکریم جایگاه هنرمندان شهر داشت که مهمترین مسئله در تاخیر تاسیس این طرح نبود مکان و قطعه ای خالی برای دفن مشاهیر متوفی بود که با جلسات متعددی که برگزار شد این مشکل حل شده است.
علیزاده با تاکید بر اینکه جلسات متعددی با حضور نمایندگان دستگاه های ذیصلاح به منظور تعیین مصادیق مشاهیر برگزار شده است، تصریح کرد: ارگان های دخیل، موظف به معرفی جوایز و نشانهایی برای ملاک عمل قرار گرفتن در تشخیص مفاخر شهر ارومیه شدند تا در تنظیم آیین نامه لحاظ شود.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های شورا اسلامی شهر ارومیه خاطر نشان کرد: پس از تنظیم و تصویب آیین نامه توسط شورا شهر ارومیه، سازمان آرامستان موظف است قطعه زمینی را برای دفن مشاهیر و هنرمندان ارومیه اختصاص دهد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون هیچ طرحی درخصوص پردیس سینمایی در شورای شهر ارومیه تصویب نشده است اظهار کرد: بنظر می رسد طی برنامه های آتی شورا شهر و شهرداری از ظرفیت های پادگان لشگر ۶۴ که تهیه طرح آن دردست مشاور است برای پردیس سینمایی استفاده شود.
علیزاده با اشاره به اینکه ۴۹ درصد از اراضی پادگان لشگر ۶۴ در دست شهرداری خواهد بود افزود: می توان در کنار باغ موزه هایی که در این اراضی احداث خواهند شد پردیس سینمایی با هدف بالابردن وزن فرهنگی شهر و تبلور هنرهایی هفتگانه در ارومیه و استان در نظر گرفت.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های شورا اسلامی شهر ارومیه، وضعیت سینماهای ارومیه را نامناسب دانست و گفت: احداث پردیس سینمایی برای بالا بردن سطح فرهنگی، جذب مخاطب به سینماها و مهمتر از همه برای توسعه گردشگری شهر ضروری است.
وی ادامه داد: با وجود پردیس سینمایی علاوه بر بهره برداری دوستداران هنر، ترویج فرهنگ و هنر بومی، تقویت علایق شهروندان و بالا بردن سطح توقعات هنری آنان که باعث رقابت روز افزون در فعالیت های فردی می گردد، میتوان جشنواره های مختلفی را نیز در سطح ملی میزبانی کرده و بدین شکل بین خرده فرهنگ های کشور، زبان تعامل و گفت و گو برقرار کرده و حتی از این طریق امتیاز گردشگری شهر را بالا برد.
انتهای پیام