به گزارش کسب و کار نیوز، اطهره نژادی پنجشنبه ۲۵ مرداد در سومین جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استانداری فارس با تاکید بر اینکه باید از تمام ظرفیتهای نیروی انسانی در طرح توان افزایی و ارتقای تابآوری اجتماعی استفاده شود، گفت: دستگاهها باید در حوزه وظایف تخصصی خود علاوه بر برنامهریزی عمومی به نیازهای خاص مخاطب توجه ویژهای داشته باشند .
وی افزود: در رابطه با تابآوری اجتماعی با بررسیهای متعدد از میزان آسیببهای مردمی در این زمینه متوجه شدیم که مردم کم تابآوری اجتماعی را تمرین کردهاند.
مدیرکل برنامهریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تاکید بر این نکته که مردم باید یاد بگیرند تابآور باشند و تابآوری صرفا به معنای تحمل همه چیز و هر شرایطی نیست، ظرفیت جذب، تطبیق و گذار را از سه عنصر اصلی در طرح تابآوری عنوان کرد .
نژادی ادامه داد: باید یاد بگیریم در مقابل هر مسئلهای دچار اختلال نشویم، صبور باشیم و تحمل کنیم و اگر فشارهای فردی و خانوادگی پیش آمد ظرفیت تطبیق و گفتوگو را پیش بگیریم تا به نتیجه برسیم .
وی همچنین یادآورشد که رصد و پایش امور مربوط به زنان و خانواده در دستگاههای اجرایی از مهمترین فعالیتهای حوزه معاونت زنان رئیس جمهوری محسوب میشود .
مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری فارس نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه سه سال متوالی است که طرح تابآوری اجتماعی در استان در حال اجرا است، گفت: در مرحله اول اجرای این طرح، یک دوره آموزشی سه روزه برای ۴۰ نفر از مشاورین خیریهها، مراکز مشاور دولتی و خصوصی برگزار شد .
سیده معصومه دستغیب با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از سازمانها در اجرای این طرح ورود کردهاند، افزود: این طرح در بعضی از دانشگاهها مانند دانشگاه فرهنگیان در حال اجرا است.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل استقبال بالا از اجرای این طرح توسط دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و دیگر نهادها، تفاهمنامهای جهت پیشبرد و تحقق اهداف طرح تابآوری اجتماعی در استان منعقد خواهد شد .
مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری فارس همچنین یادآور شد: از ابتدای امسال تاکنون با همکاری ادارهکل زندانهای استان و ستاد دیه موفق به آزادی ۱۴ زن زندانی جرائم غیرعمد فارس شدیم .
انتهای پیام