به گزارش کسب و کار نیوز، یحیی رحمتی ظهر امروز در همایش شورای فرهنگ عمومی استان و شهرستانهای تابعه که در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، با اشاره به اینکه نخستین جشنواره آش ایرانی از سال ۸۴ در زنجان کلید خورد، گفت: در حال حاضر این رویداد، بزرگترین رویداد گردشگری کشور است و بالغ بر۱۲۰ هزار نفر به صورت روزانه از این جشنواره بازدید میکنند.
وی ادامه داد: در این جشنواره بالغ بر ۴۵ هزار پرس آش طبخ میشود و به موجب همین امر است که این جشنواره به عنوان بزرگترین جشنواره غذای کشور بهشمار میرود.
رحمتی با اشاره به تاریخ و پیشینه طبخ آش در کشور و در استان زنجان گفت: احیای سنن ایرانی در حوزه غذا یکی از دستاوردهای مهم جشنواره آش است و رویکرد اصلی که این جشنواره در پیش گرفته، احیای سفرههای ایرانی است؛ چرا که در جامعه صنعتی و گرایش افراد به فستفودها، فرهنگ سفرههای ایرانی کمکم دارد از بین میرود.
وی افزود: جشنواره اکو با حضور ۱۴ کشور در زنجان برگزار شد و دستاورد بزرگی نظیر بیانیه پایانی این سازمان در تاجیکستان را به همراه داشت.
انتهای پیام