به گزارش کسب و کار نیوز، مرتضی رحمان زاده، احداث موزه گل محمدی را یکی از طرحهای این منطقه برای تبدیل بوستان جنگلی سرخه حصار به قطب گردشگری شرق تهران برشمرد و افزود: در این موزه، پیشینه پرورش گل محمدی و روشهای کاشت، نگهداری، برداشت و اسانس گیری گل محمدی و دستگاههای مختلف گلابگیری از گذشته تا کنون به نمایش در میآید.
وی با بیان اینکه حدود ۲۵۰ نوع محصول از گل محمدی درکشورها بعمل می آید، اما در ایران تنها گلاب از محصول گل محمدی استخراج میشود افزود: به دلیل فرهنگ سنتی بیشتر روی موضوع تولید و صادرات گلاب کار شده است و این امر نشان میدهد که سرمایه گذاری در محصول گل محمدی میتواند منشاء تحولات خوبی برای منطقه، شهر تهران و کل کشور باشد.
شهردار منطقه۱۳، صنعت گل محمدی را از پر بازده ترین صنایع کشور خواند و یادآور شد: گل محمدی یکی از ده هزار گونه بومی است که خاستگاه و موطن اصلی آن ایران بوده و تا حدود ۳۵۰ سال پیش غیراز ایران جایی دیگر رویش نداشته و این گل و کلیه دستگاههای گلابگیری از ایران به ترکیه و سپس به سوریه و بلغارستان برده شده است.
بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۱۳، وی در خصوص روند اجرائی پروژه موزه گل محمدی خاطر نشان کرد: اقدامات مقتضی جهت عقد قرارداد با سرمایه گذارو انعقادتفاهم نامه با وزارت جهاد کشاورزی انجام شده که به زودی این طرح عملیاتی می شود.
انتهای پیام