به گزارش کسب و کار نیوز، عزیز فیلی در نشست کارگروه پسماند استان با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد استانی گردشگرپذیری است، افزود: ورودی شهرهای استان پر از زباله و نخاله است و باید این وضعیت کنترل شود چرا که عدم مدیریت این حوزه میتواند بحرانزا باشد.
وی اظهار کرد: راهداری و حمل و نقل جادهای در جادههای برون شهری بر جمعآوری زبالهها نظارت کنند و در داخل شهرها هم شهرداریها اقدامات لازم را انجام دهند ضمن اینکه متخلفان به دستگاه قضایی معرفی شوند .
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص وضعیت زبالههای عفونی بیمارستانها و مراکز بهداشتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر زبالههای عفونی به صورت بهداشتی جمعآوری نمیشود که سازمان نظام پزشکی با انجام تمهیدات لازم به صورت اصولی زبالههای آزمایشگاهها، پلیکلینیکها و سایر مراکز بهداشتی را جمعآوری و دفن کنند که عدم دفن بهداشتی زبالهها منجر به مشکلات بهداشتی میشود .
فیلی در خصوص ساماندهی سایت دو پشته دشتروم و جذب سرمایهگذار برای ایجاد کارخانه کمپوست تصریح کرد: شهرداری یاسوج دو ماه فرصت دارد که این وظایف را انجام دهد که در صورت سهلانگاری به دستگاه قضایی معرفی میشوند .
وی ادامه داد: در سایر استانها اقدامات خوبی برای بازیافت زباله صورت گرفته اما علیرغم اینکه در کهگیلویه و بویراحمد دو برابر میانگین کشوری زباله تولید میشود اقدام خروجیمحوری انجام نشده و هنوز دنبال جذب سرمایهگذار هستیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: سایتی برای دفن پسماندهای صنعتی استان در شهرستان گچساران تعیین شود و شرکت نفت در این خصوص همکاری کند، شرکت نفت نمیتواند نسبت به امر مهم دفن پسماند بیتفاوت باشد.
انتهای پیام