به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر هادی مرادی، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران در پروژهای که از سال ۱۳۹۶ توسط گروه هوش ماشین و رباتیک و با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی آغاز شده بود، موفق به طراحی و ساخت «سیستم جامع غربالگری اوتیسم» شد.
این سیستم، شامل ترکیبی از سیستمهای مختلف غربالگری اولیه اوتیسم است که توسط این گروه طراحی و آزمایش شده است. از مزایای سیستم جامع غربالگری اولیه اوتیسم میتوان به قابلیت اطمینان بالا در غربالگری این بیماری در کودکان اشاره کرد.
همچنین با توجه به اینکه این سیستم دارای قابلیت نصب در مراکز درمانی سراسر کشور است، باعث کاهش نیاز به متخصص برای انجام غربالگری اولیه خواهد بود. نمونه اولیه این سیستم طراحی و آزمایش شده و نمونه دوم آن در حال ساخت است.
بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه تهران، اوتیسم یک اختلال عصبشناختی است که بروز آن منجر به ایجاد مشکلات متعددی در مبتلایان به این بیماری میشود. تشخیص زودهنگام این اختلال میتواند در توانبخشی آن، افزایش توانمندی مبتلایان به این بیماری برای داشتن یک زندگی مستقل، کاهش مشکلات خانوادهها و بخش سلامت کشور، کمک مؤثری باشد.
انتهای پیام