چهارشنبه , ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اصلی / استان ها / زنجان / احتمال وجود آلودگی در ماهی‌های فاقد مهر دامپزشکی
احتمال وجود آلودگی در ماهی‌های فاقد مهر دامپزشکی

احتمال وجود آلودگی در ماهی‌های فاقد مهر دامپزشکی

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌کل دامپزشکی استان زنجان گفت: شهروندان از دست‌فروشان ماهی خرید نکنند؛ چرا که احتمال مسمومیت و آلودگی برای مصرف‌کننده وجود دارد .

ماهی

علی اشرفی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به گرمی هوا، در صورت رعایت نکردن شرایط نگهداری و عرضه غیربهداشتی، ماهی و سایر فرآورده‌های خام دامی در زمان بسیار کوتاهی فاسد می‌شود و احتمال مسمومیت و آلودگی برای مصرف‌کننده وجود دارد.

این مسئول ادامه داد: شهروندان برای حفظ سلامت خود و خانواده از خرید فرآورده‌های خام دامی از  دست‌فروشان که اقدام به عرضه غیرمجاز این فرآورده‌ها می‌کنند، به جد خودداری کنند.

وی تصریح کرد: همچنین شهروندان هنگام خرید از مراکز معتبر عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی حتما به مهر دامپزشکی و برچسبی که دارای تاریخ انقضا، تاریخ تولید، کد پروانه بهداشتی، محل تولید و شرایط نگهداری باشد دقت کنند.

اشرفی تاکید کرد: خرید مواد غذایی از دست‌فروشان کار درستی نیست و شهروندان باید اقلام خوراکی را فقط از مراکز مجاز و شناسنامه‌دار بخرند. حتی خرید ماهی از مغازه‌هایی که ماهی را به‌صورت کامل به فروش می‌رسانند خیلی بهتر از دست‌فروش است، چون حداقل در صورت بروز مشکل می‌توانند شکایت کرده و عرضه‌کننده را بازخواست کنند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌کل دامپزشکی استان زنجان، یادآور شد: دست‌فروشان نمی‌توانند امکانات مورد نیاز برای حمل و نقل و نگه‌داری ماهی‌های منجمد را فراهم کنند، از این‌رو احتمال فساد ماهی به شدت افرایش می‌یابد و این موضوع می‌تواند سلامت شهروندان را به مخاطره بیاندازد. علاوه بر این، گاهی ماهی برای این‌که به فروش برسد چند روز در بازار و معابر عمومی گردانده می‌شود و از آن‌جایی که مدت زمان کمی از تاریخ انقضای ماهی‌های مذکور باقی مانده است، احتمال این‌که ماهی فاسد به دست مشتری برسد، بسیار بالا است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان

عملکرد حوزه فرهنگ و هنر در پساکرونا نمایان خواهد شد

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, فاطمه کرباسی شامگاه روز گذشته …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.