صفحه اصلی / استان ها / هرمزگان / گوشت مرغ؛ غذای اصلی که طعمه تورم شد
گوشت مرغ؛ غذای اصلی که طعمه تورم شد

گوشت مرغ؛ غذای اصلی که طعمه تورم شد

از بارزترین شاخص‌های اقتصادی در سطح کلان نرخ تورم است که هم برای سیاست‌گذاران اقتصادی و هم برای شهروندان اهمیت زیادی دارد. در اینجا منظور از تورم، افزایش سطح عمومی قیمت‌هاست یعنی وضعیتی ایجاد می‌شود که در اقتصاد یک کشور، قیمت‌ها به‌صورت افسارگسیخته و بی‌رویه افزایش می‌یابد در این شرایط با توجه به وضعیت اقتصادی ایجادشده همه شهروندان از این بابت نگران‌اند و شکایت دارند زیرا با افزایش قیمت‌ها قدرت خرید آن‌ها کم می‌شود.

گوشت مرغ

به گزارش کسب و کار نیوز، منطقه خلیج‌فارس

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

الکل

الکل تولیدی در هرمزگان مازاد و آماده ارسال به سایر استان‌های کشور است

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, ایرج حیدری صبح امروز(۲۵ فروردین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.