صفحه اصلی / اقتصادی / اقتصاد کلان / احتمال کاهش بهای طلا در بازارهای جهانی قوت گرفت
احتمال کاهش بهای طلا در بازارهای جهانی قوت گرفت

احتمال کاهش بهای طلا در بازارهای جهانی قوت گرفت

پس از صعود شاخص دلار به بیشترین سطح آن در 13 ماه گذشته، سرمایه گذاران با پیش بینی کاهش بهای طلا در بازارهای جهانی، خروج از بازار این فلز گرانبها را آغاز کردند.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از خبرگزاری رویترز انگلیس، «مایکل متوسک» رئیس بخش معامله گران شرکت مدیریت سرمایه گذاری «یو اس گلوبال اینوستور» آمریکا گفت: رفتار قیمت ها به ما می گوید که مردم اکنون مایل به خرید طلا نیستند.
وی افزود: بهای طلا در بازارها رو به کاهش است و همین امر زمینه افت بیشتر قیمت را فراهم می آورد.
دیروز (جمعه) سقوط ارزش لیر ترکیه، تقاضای طلا را تا حدودی بالا برد، اما افزایش همزمان نرخ برابری دلار در مقابل سایر ارزها، تاثیر آن بر تقاضای این فلز گرانبها را خنثی کرد.
به طور معمول شاخص دلار و قیمت کالاهایی مانند طلا که به طور سنتی با دلار قیمت گذاری می شوند، در جهت عکس یکدیگر حرکت می کنند زیرا با افزایش شاخص دلار، قدرت خرید خریدارانی که واحد پولیشان ارزی بجز دلار است، کاهش می یابد و می توانند مقدار کمتری از این کالاها بخرند. کاهش تقاضای این کالاها نیز موجب کاهش قیمت آنها می شود.
قیمت تحویل فوری طلا در پایان معاملات دیروز بازار لندن در سطح یک هزار و ۲۱۱ دلار و ۹۴ سنت ثابت ماند. قیمت هفتگی طلا در این بازار نیز پس از چهار هفته صعود پیاپی، هفته گذشته تغییر نکرد.
در بازار کامکس آمریکا نیز طلا با ثبت یک کاهش قیمت ناچیز ۰٫۱ درصدی، به بهای یک هزار و ۲۱۹ دلار در هر اونس معامله شد.
طلا هفته گذشته با ثبت یک کاهش بهای ۱۱ درصدی در مقایسه با رکورد آوریل گذشته (فروردین – اردیبهشت)، به کف قیمت یک سال گذشته رسید و هر اونس آن به قیمت یک هزار و ۲۰۴ دلار معامله شد.
شاخص دلار که نرخ برابری دلار آمریکا در برابر مجموعه ای از ارزهای اصلی را اندازه می گیرد، دیروز با تقریبا ۰٫۹ درصد افزایش به ۹۶٫۱۹ رسید.
در پایان معاملات دیروز بازار لندن همچنین، بهای نقره با ۰٫۹ درصد کاهش نسبت به روز پیش از آن به ۱۵٫۲۷ دلار در هر اونس رسید. پلاتین با ۰٫۲ درصد کاهش بها به قیمت ۸۲۸ دلار و ۵۰ سنت در هر اونس معامله شد و پالادیوم با ۰٫۱ درصد افزایش به بهای ۹۰۷ دلار و ۸۰ سنت در هر اونس خرید و فروش شد.
اقتصام**۱۰۶۳*۲۰۲۵

همچنین مطالعه کنید:

بدهی‌های ایران تا سال ۱۴۰۲ را به صفر رساندیم

به گزارش کسب و کار نیوز ، احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در حاشیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.