علیاکبر مختاری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: مالکان با انبار کردن تعدادی از این خودروها از فروش امتناع کرده بودند که این تخلف محسوب میشود.
وی با بیان اینکه تعدادی از خودروها نیز تعهد تحویل داشته اما به مشتری تحویل نشده بود، ادامه داد: زمان تحویل برخی از این خودروها اسفند ماه بود ولی مالکان که به خریدار تعهد داشتند از تحویل خودرو امتناع کرده بودند تا بتوانند وجه بیشتری دریافت کنند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز در خصوص تخلفات ارزی در استان نیز خاطرنشان کرد: تاکنون پنج پرونده تخلف ارزی توسط بانکهای دی، توسعه تعاون و کشاورزی به تعزیرات البرز رسیده است که ارزش این پروندهها به ۲۰۰ میلیارد تومان میرسد.
این مسئول افزود: یکی از این پروندهها به دریافت ۱۰ میلیون یورو برای واردات کائوچو است؛ شرکت دیگری برای واردات مواد پلاستیکی ۲٫۵ میلیون یورو ارز دولتی دریافت کرده است؛ یک شرکت نیز برای واردات کالا ۱۹ میلیون یوآن چین گرفته؛ یک شرکت بازرگانی دیگر برای واردات ۱۱۵ میلیارد وون کره جنوبی دریافت کرده و یک پرونده دیگر نیز مطرح است که مجموع این دریافتها معادل ۲۰۰ میلیارد تومان میشود.
وی با بیان اینکه در پروندههای مذکور اسناد گمرکی مبنی بر واردات مورد نظر ارائه نشده است، ادامه داد: این ۲۰۰ میلیارد تومان ارز دولتی یا در بازار آزاد فروخته شده یا صرف واردات کالاهای دیگری شده و یا اصلاً کالایی وارد نشده است.
مختاری ضمن تشکر از این سه بانک در گزارش این تخلفات گفت: برای پروندهها شعب ویژهای تشکیل شده تا خارج از نوبت بررسی شوند.
انتهای پیام