به گزارش کسب و کار نیوز، فاطمه شیرانی در جمع خبرنگاران گفت: در بیمارستانها و مراکز دولتی استان ۳هزار و ۵۰۰ نفر کادر پرستاری داریم که دارای مدرک فوقلیسانس کارشناس بیهوشی، کارشناس اتاق عمل، بهیار کمکپرستار و کمکبهیار هستند که از این تعداد ۳۵ نفر در رشتههای مختلف دارای دکترا بوده و حدود ۲۰ نفر نیز دکترای پرستاری دارند.
وی ادامه داد: برخلاف تصور جامعه که پرستاران با بُعد درمانی قضاوت میشوند، پرستاران ابتدا آموزشدهنده هستند و چنانکه ما مردم را به سمت شیوه صحیح زندگی سوق دهیم، در آینده بسیاری از هزینههای درمان کاهش پیدا میکند.
شیرانی تصریح کرد: پرستاران را به بقاع متبرکه اعزام میکنیم تا به صورت خودجوش از مردم فشارخون بگیرند و درخواست میکنیم خبرنگاران و رسانهها نیز به کمک ما برای اصلاح سبک زندگی و خودمراقبتی بیایند.
وی افزود: پرستاران پژوهشگر هم هستند؛ چرا که هنگامیکه بیماری شیوع پیدا میکند یا مردم منطقهای به نوع خاصی از بیماری دچار میشوند، علت مساله را هم بررسی میکنند. بنابراین پژوهش در پرستاری یکی از ابعاد این حرفه محسوب میشود.
رییس دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی همدان، مددکاری را بخش مهمی از کار درمانگری پرستاران دانست و اظهار کرد: نمیتوان به روحیه بیمار بیتوجه بود و انتظار داشت حالشان خوب شود. بخش مهمی از پرستاری بر پایه علوم انسانی است و باید به ابعاد روحی فرد توجه کنند.
وی افزود: با طرح تحول نظام سلامت میزان پرداختی از جیب مردم کاهش یافت، وضعیت مددکاری در بیمارستانها بهبود پیدا کرد و اگر کسی به این طرح نقد دارد، به شکل دوستانه به ما بگوید اما خودزنی نکنیم؛ چرا که مردم از این طرح بهرههای زیادی بردند.
شیرانی اضافه کرد: حال دانشگاههای علوم پزشکی در حوزه خدمترسانی به مردم خوب است، اما به معنای این نیست که ایراد نداریم؛ بلکه به معنای مقایسه با مراکز دیگر است. رای مثبت مردم به امنیت و سلامت مسئولیت ما را سنگینتر کرد تا فرآیندهای پذیرش تا ترخیص بیماران را بهبود بخشیم.
وی با بیان اینکه دانشگاههای علوم پزشکی در زمینه ارتقاء توانمندی پرستاران حامی ما هستند، اظهار کرد: یکی از مهمترین مولفههای این طرح، سالمندی و پرستاری خواهد بود؛ سالمندان ایران تا ۳۰ سال آینده دو برابر میشوند و مراقبت پرستاری در منزل و پرستاران متخصص جزء برنامههای آینده مدیران پرستاری دانشگاهها در سراسر کشور خواهد بود.
مشاور فرهنگی سازمان نظام پرستاری کل کشور، پرستاران را مدیران داخلی بیمارستانها دانست و ادامه داد: در این زمینه از سه سال گذشته کلاسهای توانمندسازی مدیریتی و جانشینپروری برای مدیران پرستاری برگزار شده و از آنجاییکه تمام اقدامات باید پیوست فرهنگی داشته باشند و هرجایی که کارهای ما پیوست فرهنگی نداشت ضرر کردیم، انتظار داریم سال آینده و پس از سه سال از اقدامات فرهنگسازی خوشه بچینیم و مداوم از آن بهره ببریم.
رئیس نظام پرستاری استان همدان نیز از برگزاری نهمین جشنواره ورزشی پرستاران کشور در همدان خبر داد و گفت: از ۲۳ تا ۲۷ مرداد جشنواره فرهنگی ورزشی پرستاران کل کشور را در همدان خواهیم داشت و بیش از ۶۰۰ پرستار در این مسابقات شرکت میکنند.
وی همدان را در کشور استانی محبوب دانست و بیان کرد: نخستین دورهای است که سقف شرکتکنندگان به علت علاقه به حضور در همدان بسیار افزایش پیدا کرده است.
اعظم بشیری – مدرس دانشگاه و فعال حوزه پرستاری نیز با تاکید بر اینکه همه افراد به ویژه بانوان به بحث چکابهای سالیانه، مراقبت خودشان و ورزش بپردازند، گفت: در جامعه زنان با توجه به معضل «میانسالان فراموش شده حوزه سلامت» در جامعه باید بیشتر به ورزش و سلامت خود توجه داشته باشند.
انتهای پیام