به گزارش کسب و کار نیوز، مصطفی میرسلیم در نشست خبری حزب موتلفه اظهار کرد: نظام ما در بهمن ماه سال ۱۳۹۲ پیش بینی بدعهدی آمریکا را با توجه به بدعهدی های سابق دولت آمریکا کرده بود و برای مصون ماندن از آثار و عواقب بد عهدی و کینهتوزی آمریکا اقتصاد مقاومتی را تبیین کرد.
وی ادامه داد: تحریم اول به سال ۱۳۸۵ باز میگردد؛ اما در ادامه علی رغم مذاکراتی که منتهی به برجام شد تغیری در تحریم ها صورت نگرفت ، تحریم های جدیدی صورت گرفت. مهم ترین رفتاری که مشاهده کردیم کنار گیری یک طرفه و قلدرمابانه آمریکا از برجام و تحریم های همه جانبه اقتصادی علیه ایران بود.
میر سلیم گفت: ستاد ویژهای در خزانه داری آمریکا وجود داشت که مطرح کرد که از تمام ابزارهایی که داشته طی ۱۲ سال گذشته استفاده کرده و کارهایی را به اثبات رسانده است تا اثر بخشی تحریم های جدید را افزایش داده و از آن استفاده کند، لذا امروز برخی از اقداماتشان خیلی سریع تر نسبت به سال های پیش به نتیجه می رسد.
وی ادامه داد: برخی از این اقدامات علنی است، اما این اقدامات یک پشتیبانی ویژه دارد که به آن پشتیبانی عملی و روانی میگوییم. شکل این اقدامات مرموز است؛ صحنه عملکرد آن هم بویژه در فضای مجازی است. اگر صحنه نبرد را در نظر بگیرید ، روی زمین پیاده نظام آماده ، توپ خانه ای فعال میشود که راه را برای پیاده نظام آماده میکند. این پشتیبانی عملی که از آن یاد کردم همانند و هم اثر توپخانه است که تهدیدها، شایعه پراکنی ها و تطمیع ها کارش است.
میرسلیم خطاب به خبرنگاران گفت: این شگرد ها برای شما جدید نیست. توقع ما در حزب موتلفه اسلامی از جامعه خبرنگاری این است که از این شگردها غافل نشوند، نباید نسبت به آن ها انفعال داشته باشیم . باید در جهت خنثی کردن آن ها هوشیارانه عملی انجام دهید که به تقویت روحیه مردم، انسجام میهنی وجلوگیری از تضعیف اتحاد امت و جلویری از بروز اختلافات داخلی بیانجامد.
وی تصریح کرد: ترساندن مردم با تحریم های اقتصادی ، تبلیغ کردن آثار سوء تحریم های جدید، ترویج شایعه جنگ، سست کردن اعتماد مردم با بدنام کردن مسئولان سه قوه، مایوس کردن مردم از خود و دستاوردهای پس از انقلاب اسلامی، مطرح کردن دروغین باز بودن در مذاکره بدون قید و شرط برای تطمیع کسانی که گرایش به سازش داشته و دارند، ایجاد اختلافات داخلی و متزلزل کردن حاکمیت و از بین بردن وفاق مردم و حکومت، درست نیست.
میرسلیم گفت: به نظرم این مرحله اقتصادی که تا پایان سال به طول خواهد انجامید با هوشیاری مردم به اتمام می رسد.
وی در پاسخ به این پرسش که سوال از رئیس جمهور در شرایط فعلی کشور درست است یا خیر، گفت: یکی از ابزارهای مهمی که دولت در اختیار دارد ارائه گزارش شرایط اقتصادی به مردم است. چه کسی بهتر از رییس جمهور می تواند این گزارش را ارائه کند. چه کسی مثل ایشان می تواند موجب جلب نظر و اعتماد مردم شود. اگر رییس جمهوری از این فرصت خوب استاده کند شرایط برای جلب مشارکت مناسب مردم فراهم خواهد آمد. نه تنها من ارائه این گزارش را تایید می کنم، بلکه حتی صحبت مستقیم ایشان که قرار است امشب صورت بگیرد را هم تایید می کنم، البته که کمی هم دیر است.
میرسلیم خطاب به کسانی که دولت را تخریب می کنند نیز گفت: از تخریب کردن دولتها چه دستاوردی کسب میکنید؟ بلوغ سیاسی یعنی تحمل رقیب، اما به این معنا نیست که چشم روی مشکلات ببندیم. ما رقیب هم هستیم، اما دشمن هم که نیستیم. اگر جایی به نظرمان رسید راه حلی وجود دارد باید تقدیم دولت کنیم. زمان ارزش دارد، هر چهار سال باید کشور پیشرفت کند، برای پیشبرد اهداف نظام اولویت است.
وی گفت: قطعا اگر ما رای می آوردیم می توانستیم بهتر عمل کنیم، به لحاظ اعتقادی. من تصریح کردم افراد دولت باید فقط در دولت کار کنند. دولت باید منزه باشد. این اعتقاد را دولت کنونی ندارد. شخصا اعتقاد دارم یکی از دلایل مهم شایع شدن فساد اقتصادی درگیر بودن افراد دولت در اقتصاد است. در چنین شرایطی ویژه خواری رخ می دهد. دولت اطلاعات محرمانه ندارد که مخفی کند، نگه داشتن اطلاعات محرمانه کاریاست که اشکال اقتصادی ایجاد میکند. تا زمانی که موش در انبان است، راه حل خوب آوردن به هدر دادن فرصت ها خواهد بود؛ چنانچه در چند سال اخیر واقعا فرصت ها را از دست خواهیم داد.
میرسلیم در پاسخ به پرسشی درباره دستگیری احمد عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی گفت: معضلات بازار طلا و ارز به یک فرد باز نمیگردد. وظیفه دستگاه قضایی این است که قبل از اثبات اتهام اسم فرد را نیاورد. این چیزی است که قوه قضاییه باید رعایت کند اگر ثابت شد که یک فردی واقعا مقصر است بعد اسمش را بگوید. عناصری داخل یک نهاد ممکن است دور هم جمع شده و فساد کنند اما از آن به عنوان فساد نهادینه نمی شود یاد کرد.
وی در واکنش به عذرخواهی رئیس دولت اصلاحات از مردم گفت: با توجه به تلاش و فعالیت اصلاح طلبان در این دوره اگر جریان اصلاح طلبان نخواهند عذرخواهی کنند چه کار می خواهند بکنند؟
انتهای پیام