صفحه اصلی / استان ها / فارس / اختصاص ۷۰۰۰ میلیارد ریال به بانک‌های عامل فارس برای اشتغال‌زایی
اختصاص ۷۰۰۰ میلیارد ریال به بانک‌های عامل فارس برای اشتغال‌زایی

اختصاص ۷۰۰۰ میلیارد ریال به بانک‌های عامل فارس برای اشتغال‌زایی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس با بیان اینکه سهم استان از ۳ پروژه‌ی اشتغالزای دولت ۱۴ هزار و ۳۲۹ میلیارد ریال بوده که ۶ هزار و ۶۸۹ میلیارد ریال به بانک‌های عامل تخصیص داده شده است.

سرمایه‌گذاری

به گزارش کسب و کار نیوز، «سهراب مختاری» پنجشنبه ۱۱ مرداد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ۳ پروژه‌ی اشتغالزای دولت جزو بسته‌ی پنجم از بسته‌های پنجگانه‌ی ابلاغی دولت در راستای اشتغال توسط فعالان اقتصادی است، گفت: از محل سه پروژه اشتغال فراگیر (تسهیلات بندهای الف و ب تبصره ۱۸ قانون بودجه ۹۶)،‌ تسهیلات قرض‌الحسنه مشاغل خانگی و همچنین تسهیلات توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی، ‌۱۴ هزار و ۳۲۹ میلیارد ریال سهمیه‌ی برای استان فارس تعیین شده بود.

مختاری تصریح کرد: از کل مبلغ پیش‌بینی شده برای استان فارس ۶ هزار و ۶۸۹ میلیارد ریال به بانک‌های عامل استان تخصیص یافته و تا کنون یک هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

وی با بیان این که اشتغال‌زایی ۶ هزار و ۱۵۶ نفره در قبال این تسهیلات پیش‌بینی شده است، افزود: برای اجرای این سه پروژه تاکنون ۹ هزار و ۶۴۶ طرح به مبلغ ۳۴ هزار و ۹۴۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال به دبیرخانه ها واصل شده که این طرح ها تعهد اشتغالزایی ۴۱ هزار و ۵۸۳ نفری دارند.

مختاری گفت: با توجه به بررسی‌های دستگاه‌های اجرایی، کمیته‌های فنی و کارگروه اشتغال شهرستان‌ها و کمیته فنی و کارگروه اشتغال استان فارس تا آخرین روز هفته‌ی قبل ۷ هزار و ۷۸۲ طرح با رقم ۱۹ هزار و ۹۲۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و تعهد اشتغال‌زایی ۲۸ هزار و ۵۰۷ نفری به بانک‌های عامل معرفی شده است که از این آمار ۳ هزار و ۹۲۳ طرح موفق به دریافت حدود یک هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات شده‌اند و تعهد اشتغال‌زایی ۶ هزار و ۱۵۶ نفری داده‌اند .

مدیرکل تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی فارس در خصوص جزئیات سه پروژه مذکور گفت: سهمیه ابلاغی فارس از تسهیلات اشتغال فراگیر حدود ۱۰ هزار و ۳۲۹ میلیارد ریال بوده که از این رقم ۴ هزار و ۴۶۶ میلیارد ریال به بانک‌های عامل فارس تخصیص یافته است .

وی با بیان این‌که در این حوزه یک هزار و ۵۶۸ طرح به دبیرخانه کارگروه به مبلغ ۱۵ هزار و ۹ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی ۱۵ هزار و ۱۶۶ نفر رسیده است، گفت: از این تعداد ۱۰۹۵ طرح به مبلغ ۹ هزار و ۳۶ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی ۱۱ هزار و ۷۵۵ نفر به بانک‌های عامل معرفی شده که از این میزان ۳۱ طرح موفق به دریافت ۲۶۲ میلیارد ریال تسهیلات شده‌اند؛‌ این طرح‌ها قرار است ۳۱۵ نفر اشتغال ایجاد کنند.

مختاری در خصوص پروژه مشاغل خانگی نیز با بیان این که سهمیه فارس در این طرح ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه است، افزود: سهیمه فارس از این رقم ۳۱۵ میلیارد ریال است که برای آن ۳ هزار و ۶۸۷ طرح به دبیرخانه کارگروه به مبلغ ۲۸۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و اشتغال‌زایی ۴ هزار و ۱۸۳ نفری تحویل داده شده است که تمامی این طرح‌ها به بانک‌های عامل معرفی شده و ۳ هزار و ۲۳۳ طرح که تعهد اشتغال‌زایی ۳ هزار و ۸۸۸ نفری داده‌اند موفق به دریافت ۲۳۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال تسهیلات شده اند .

مدیرکل تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی فارس همچنین در تشریح جزئیات طرح توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی گفت: سهمیه فارس در این طرح از محل منابع صندوق توسعه ملی ۳۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات است که تا کنون ۱۹۰۸ میلیارد ریال آن به بانک‌های عامل تخصیص یافته است.

وی گفت: تعداد طرح‌های واصل شده در دبیرخانه کارگروه ۴ هزار و ۳۹۱ طرح به مبلغ ۱۹ هزار و ۶۵۳ میلیارد ریال و تعهد اشتغال‌زایی ۲۲ هزار و ۲۳۴ نفری است که از تعداد مذکور ۳ هزار طرح به مبلغ۱۰ هزار و ۵۹۷ میلیارد ریال با ظرفیت اشتغال‌زایی ۱۲ هزار و ۵۶۹ نفری به بانک‌های عامل معرفی شده است .

مختاری با بیان اینکه از تعداد مذکور ۶۵۹ طرح تا کنون ۷۹۵ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرده و قرار است اشتغال‌زایی ۱۹۵۳نفری ایجاد ابراز امیدواری کرد که با نظارت بر این طرح‌ها، اشتغال پیش‌بینی شده محقق و ارزش افزوده اقتصادی مورد انتظار ایجاد شود.

مختاری تاکید کرد: خوشبختانه از لحاظ تعداد طرح‌های معرفی شده به بانک‌های عامل با توجه به تلاش‌های قابل تقدیر دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌ها و فرمانداران و همچنین حضور شخص استاندار محترم به همراه معاونت اقتصادی، دفتر جذب سرمایه‌گذاری استانداری مقام نخست کشور را دارد و امیدوارم با همکاری بانک‌ها و متقاضیان تسهیلات این استان بتواند رتبه نخست جذب تسهیلات بانکی اشتغال‌زا را به خود اختصاص دهد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: انتظار می‌رود بانک‌های عامل با رعایت ضوابط و قوانین در پرداخت تسهیلات شتاب بیشتری به خرج دهند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

فاصله گذاری اجتماعی

اجرای فاصله گذاری اجتماعی به معنی بحرانی بودن وضعیت نیست

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, روح‌الله حسینی شنبه ۹ فروردین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.