به گزارش کسب و کار نیوز، حسین خانزادی در حاشیه مسابقات غواصی ارتش های جهان که به میزبانی نوشهر برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ناوگان جنوب تا پیش از ۷ آذر شاهد الحاق ناوشکن سهند به ناوگان جمهوری اسلامی ایران خواهیم بود.
وی با بیان این که ناوشکن سهند تا به امروز آزمایشهای لازم را انجام داده است افزود: آخرین اصلاحاتی که در کارخانجات سازنده این ناوشکن در نیروی دریایی باید انجام می شد، روی آن صورت گرفت و آماده است تا به مناسبت روز نیروی دریایی به ناوگان نیروی دریایی در جنوب ملحق شود.
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: همزمان زیردریایی “فاتح” جمهوری اسلامی ایران که نسل جدیدی از زیردریاییها است تا هفتم آذر ماه به نیروی دریایی الحاق میشود.
خانزادی با اشاره به این که از مجموع سه فروند زیردریایی کلاس غدیر که از نوع میگ جت بوده دو فروند آن بازسازی شده است، تصریح کرد: یک فروند زیردریایی نیز ساخت جدید است و این نیز به نیروی دریایی ورود پیدا می کند.
وی ادامه داد: در تلاشیم تا پایان سال ناوشکن جمهوری اسلامی ایران به نام “دنا” که در کارخانجات کشتی سازی وزارت دفاع در حال ساخت است؛ پس از تکمیل روند ساخت، در نیروی دریایی به کارگیری شود؛ همچنین در ناوگان شمال، ناوشکن دماوند مجددا با بهسازیهای صورت گرفته بر روی آن به آب انداخته می شود.
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در خصوص تنگه هرمز و اهمیت آن گفت: در تمام سالهای گذشته امنیت تنگه هرمز توسط نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با کمک نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان ید واحده برقرار شده است؛ این مسیر به اذن خداوند و فرمان مقام معظم رهبری همچنان ادامه خواهد داشت اما در هر حال در محیط بین الملل آن چیزی که بر روی همکاری ها اثرگذار بوده تحریمها است که خاصیت میرایی همکاری دارد و آن را از بین می برد.
خانزادی با اشاره به این که این همکاری نیروی دریایی که به عنوان یک وظیفه ملی، منطقهای و جهانی برای برقراری امنیت در منطقه انجام می دهد تحت تأثیر تحریمها قرار خواهد گرفت، یادآور شد: آنهایی که به این موضوع توجه می کنند، بدانند که اگر قرار باشد در این منطقه شیر نفتی باز باشد، پولش به جیب کسانی میرود که مردم ما را تهدید میکنند، بنابراین قطعا این موضوع روی کارکرد تنگه هرمز تأثیرگذار است.
انتهای پیام