به گزارش کسب و کار نیوز، با راه اندازی فازهای جدید پارس جنوبی، ظرفیت تولید گاز کشور افزوده و زمینه برای افزایش صادرات فراهم شده است.
اکنون ظرفیت تولید گاز کشور به روزانه ۸۵۰ میلیون مترمکعب رسیده است که تا پایان برنامه ششم توسعه به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون مکعب در روز افزایش می یابد.
تاکنون به بیش از ۲۲ میلیون و ۳۵۶ هزار و ۶۶۵ مشترک معادل ۷۰ میلیون نفر در کشور گازرسانی شده است.
در همین پیوند، مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران جایگاه صنعت گاز کشور را تشریح و اعلام کرد ظرفیت انتقال بیش از ۲۶۰ میلیارد مترمکعب گاز در سال وجود دارد.
به گزارش دوشنبه تارنمای شرکت ملی گاز ایران، «سعید توکلی» افزود: طبق برنامه، بازرسیهای سالیانه تاسیسات در شهریورماه پایان می یابد و با اطمینان خاطر به استقبال فصل سرد و تامین پایدار جریان گاز حرکت می کنیم.
وی درباره سیاستها و اقدام های این شرکت برای استفاده از تجهیزات و کالاهای ایرانی گفت: پشتیبانی و حمایت لازم در بکارگیری ظرفیت و استعداد صنعتی- تولیدی (سرمایهگذاری موجود) و فراهمسازی زیرساخت مناسب جذب و هدایت سرمایهگذاریهای جدید معطوف به خودکفایی و ارتقای بهرهوری ملی به عنوان یک «مرکز کارآفرین»، اصلیترین اقدام شرکت انتقال گاز ایران در این زمینه است.
به گفته توکلی، حمایت از سازندگان داخلی و ایجاد فرصت برای صنعتگران و مبتکران توانمند داخلی با جلوگیری از ثبت سفارش و ورود کالاهای مشابه خارجی دارای امکان ساخت داخل، استفاده حداکثری از ظرفیت سازندگان داخلی و تکمیل ظرفیت آنها در خریدهای پروژهای و نگهداشت به منظور قطع وابستگی به تامینکنندگان خارجی و اشتغالزایی در داخل کشور برگ دیگری از اقدام های انجام شده است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی شعار سال ۱۳۹۷ را «حمایت از کالای ایرانی» اعلام کردند.
دولت نیز در بخشنامه ای، همه دستگاه های دولتی را از خرید کالاهای خارجی که مشابه خارجی دارند، منع کرد.
ساماندهی واردات و صادرات و حمایت از خودکفایی در تولید کالاهای راهبردی از بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی است که در سال ۱۳۹۲ ابلاغ شد.
پس از آن، سال ۱۳۹۵ از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نام گرفت. سال ۱۳۹۶ نیز «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال» بود.
اقتصام*۲۰۲۲*۱۹۶۱*