صفحه اصلی / اقتصادی / ارتباطات و فناوری اطلاعات / شناسایی ایده های بکر با ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه
شناسایی ایده های بکر با ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه

شناسایی ایده های بکر با ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه

دبیر ششمین جشنواره برنامه نویسی تلفن همراه کشور با بیان اینکه ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه از 15 الی 17 شهریور ماه امسال در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود، گفت: این ماراتون در پی شناسایی ایده های بکر و پرورش ایده‌های خلاقانه است.

در دنیای امروز، تلفن همراه به عنوان یکی از ضروریات زندگی بشر محسوب می‌شود و نیاز به برنامه‌های کاربردی در این خصوص همه‌گیر شده است؛ با توجه به این که جوانان کشور از استعداد سرشاری در زمینه برنامه‌نویسی موبایل برخوردار هستند، ضرورت جذب این استعدادها به عنوان یک وظیفه در این صنعت به شمار می رود.
بر همین اساس برگزاری جشنواره هایی همچون برنامه نویسی تلفن همراه کشور می تواند، آموزش رفتارهای صحیح اجتماعی، اقتصادی در حوزه کسب وکارهای نو، لذت حل مساله به شیوه‌های گوناگون در فرآیندی خلاقانه، پرورش ایده‌های خلاقانه در حوزه برنامه نویسی موبایل، توجه به رغبت‌ها و علایق متفاوت دانشجویان و شناسایی توانمندی‌ها و هدایت استعدادها در حوزه برنامه نویسی را بر عهده بگیرد.
حمیدرضا ربیعی روز شنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی تیم های برنامه نویسی برجسته کشور، شناسایی ایده های بکر و خلاقانه و ورود این تیم ها به بازار کار دانشته و اظهار داشت: این رویداد از معتبرترین مسابقات برنامه نویسی تلفن همراه کشور می باشد و از سال ۱۳۹۲ تا کنون پنج دوره این مسابقات در سطح کشور برگزار شده و تیم های برنامه نویسی متعددی را وارد بازار کار کرده است.
دبیر ششمین ماراتن برنامه نویسی تلفن همراه کشور یادآور شد: گسترش و ترویج خدمات ارزش افزوده موبایل با رویکرد برنامه‌های کاربردی و بازی در حوزه تلفن همراه، تقویت وجدان کار، انضباط اجتماعی و کارآفرینی، حمایت از تولید ملی به عنوان یک فعالیت فرهنگی در برابر نمونه‌های خارجی و گسترش فرهنگ مصرف ایرانی، ایجاد مسابقات سرگرمی‌های علمی آموزشی در کشور با رویکرد ایجاد کسب و کارهای کوچک، ایجاد خودباوری و اعتماد به نفس در دانشجویان و تقویت هویت ملی و فرهنگی با تاکید بر توانایی‌های علمی داخلی نیز از جمله اهداف توسعه‌ای است که در این رویداد دنبال خواهد شد.
ربیعی گفت: بسیاری از افرادی که هم اکنون اسپانسر این جشنواره علمی هستند؛ همان هایی بودند که در دوره های پیشین صاحب مقام شده اند و همین امر گویای رشد افراد برگزیده این مارتن برنامه نویسی تلفن همراه در کشور است.
وی افزود: خوشبختانه آمار شرکت کنندگان در این جشنواره علمی هر ساله افزایش می یابد و دانش آموزان، دانشجویان و فارغ التحصیلان زیادی از شهرستان های کشور در این ماراتن ثبت نام می کنند.
مدیر آزمایشگاه و مدیر گروه فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: امیدوارم این حمایت ها کماکان رشد یافته و شاهد پیشرفت روزافزون برنامه نویسان حرفه ای در کشور باشیم.
وی خاطرنشان کرد: بیشتر حمایت ها از سازمان های غیردولتی می شود و کمتر شاهد حضور ارگان ها و بخش های دولتی برای حمایت از برگزیدگان این جشنواره علمی هستیم.
ربیعی با اشاره به ششمین جشنواره برنامه نویسی تلفن همراه کشور گفت: شرکت کنندگان ۴۸ ساعت فرصت دارند تا نسخه اولیه یک برنامه تلفن همراه در حوزه های مشخص شده توسط کمیته ارتباط با صنعت مسابقه را به تیم داوری تحویل دهند؛ در کل این مدت تیم ها در محل برگزاری رویداد قرنطینه هستند و تیم های داوری و مشاور به صورت کامل بر نحوه عملکرد تیم ها نظارت می کنند.
دبیر ششمین جشنواره برنامه نویسی تلفن همراه کشور افزود: در انتها تیم های برتر با نظر داور ها به مرحله نهایی راه پیدا میکنند و فرصت دارن تا مجددا برنامه خود را برای داوران ارائه دهند.
ربیعی با بیان اینکه ثبت نام افراد در این جشنواره رایگان است، افزود: گروه ها در قالب تیم های ۲ الی ۴ نفره خواهند بود و ثبت نام به صورت اینترنتی و از طریق سایت اختصاصی مسابقات انجام خواهد پذیرفت.
علمی**۹۱۸۷**۱۴۴۰

همچنین مطالعه کنید:

وزیر ارتباطات خبر داد/اتصال ۸۲۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت

به گزارش کسب و کار نیوز ، «عیسی زارع‌پور» در جلسه هیات دولت و در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.