به گزارش کسب و کار نیوز، «حسین صبوری» روز شنبه در نشست خبری اضافه کرد: در شهر تهران چارچوب مشخص شده برای مدیریت مصرف برق رعایت شد و به همین سبب قطعی ها متوقف شد اما اگر روزهای آینده این چارچوب ها رعایت نشود محدودیت ها مجددا اعمال خواهد شد.
وی گفت: ۳۰۰ مگاوات از برق صرفه جویی شده در این مدت بر اثر تغییر ساعات اداری محقق شد.
صبوری اظهارداشت: البته در این مدت قطعی های پراکنده ای اعمال شد که هیچ کدام برنامه ریزی شده نبود و به دلیل بروز نقص فنی رخ داد.
وی بیان کرد: البته در این سه هفته برنامه های زمان بندی شده قطعی های احتمالی منتشر می شد زیرا اگر مصرف برق افزایش می یافت، مجبور به اعمال خاموشی بودیم.
** قطع برق ۳۰ وزارتخانه و ساختمان مرکزی بانک و بیمه
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در ادامه این نشست گفت: براساس مصوبه دولت و بخشنامه استانداری تهران دو ماموریت به دستگاه ها داده شد؛ نخست اینکه در تابستان امسال باید مصرف برق خود را ۱۰ درصد نسبت به پارسال کاهش می دادند و از ساعت ۱۳:۳۰دقیقه نیز سیستم های سرمایشی خود را قطع می کردند.
وی گفت: ۲۵۰ گروه برای نظارت بر این کار تشکیل و یک هزار مرکز دولتی ملی و بزرگ مورد پایش قرار گرفت که براساس نتایج این پایش، ۷۰ درصد از مراکز دولتی این الزام ها را رعایت می کردند.
صبوری افزود: به دنبال بخشنامه استانداری تهران، برق ۲۰۰ مرکز اداری که بخشنامه را رعایت نکرده بودند قطع کردیم که در این بین هشت وزارتخانه، ۱۲ ساختمان مرکزی بانک ها و ۲۰ ساختمان مرکزی بیمه ها نیز وجود داشت.
وی با بیان اینکه برق این ساختمان ها سه تا چهار ساعت قطع شد، گفت: دولت برای اینکه مردم با مشکل مواجه نشوند این مصوبه را ابلاغ کرد.
به گزارش کسب و کار نیوز، در تهران ۴٫۵ میلیون مشترک وجود دارد که ۱۳ درصد مشترکان برق کشور را تشکیل می دهند؛ ۱۰ درصد برق کشور در تهران مصرف می شود و پیش بینی می شد امسال با افزایش پنج درصدی پیک بار نیاز مصرف برق پایتخت به چهار هزار و ۹۰۰ مگاوات برسد و با صرفه جویی های انجام شده این عدد از چهار هزار و ۵۰۰ مگاوات بالاتر نرود.
اقتصام**۹۱۸۹**۹۱۳۲*۲۰۲۵