به گزارش کسب و کار نیوز مهناز خانوی امروز در کنفرانس علمی یک روزه فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل که با هدف بررسی فرصتها و تهدیدها در دهکده ساحلی انزلی برگزار شد، اظهار کرد: در رابطه با فرآوردههای طبیعی تکلیف روشن است و نیاز کشور در این زمینه کاملا در داخل تولید و تامین میشود.
وی با اشاره به اینکه فرآوردههای تولید داخل نسبت به نمونههای خارجی پاسخ بهتری داده است، خاطرنشان کرد: در این زمینه با اعتماد به نفس بیشتر و توانمندی بالاترعمل میکنیم.
مدیرکل اداره فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو افزود: تشویق شرکتهای وارداتی به انتقال دانش فنی نکتهای حائز اهمیتی است که از ابتدای سال به صورت جدی در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار گرفته و به شرکتها ابلاغ شده است و سقف وارداتی این شرکتها به مدت مشخصی در این راستا افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد وارد کنندهها پس از ابلاغ این موضوع در این راستا گام برداشتهاند، تصریح کرد: بسیاری از شرکتها نیز به علت مشکلات عدیده در واردات تلاش میکنند که تولیدات تحت لیسانس را آغاز کنند و این عامل سبب شده است در سطح بینالمللی تولیدکنندگان ما وجهه بسیار خوبی پیدا کنند.
وی ادامه داد: ارتباط نزدیکی با انجمنهای تولید کننده و وارد کننده داریم و با این تفاسیر آمار تولید و واردات در آینده نزدیک تقویت و نسبت به قیمت گذاریها نظارت بیشتری خواهد شد.
مدیرکل اداره فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تاکید کرد: سامانه حامی یکی از موفقیتهای کسب شده در سطح عرضه است که در حال حاضر ارتقاء پیدا کرده است.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: آموزش به عطاریهای دارای مجوز در بحث مکملها میتواند بسیار موثر باشد.
خانوی افزود: شورایی جهت تدوین فهرست این فرآوردهها تشکیل شده است و پس از جمع بندی فهرست رسمی داروها اعلام میشود.
وی با اشاره به اینکه ۲۱۱ شرکت تولیدکننده فرآورده طبیعی و ۱۲۰ شرکت تولید کننده داروی سنتی در کشور فعالیت دارند، تصریح کرد: حاصل فعالیت این شرکتها ۲۴۰۰ فرآورده طبیعی، ۱۰۳۰ فرآورده سنتی، ۲۰۰۰ فرآورده مکمل و ۳۶۰۰ فرآورده وارداتی است اما همه اینها در سطح عرضه نیستند و تعدادی که در سطح عرضه وجود دارد خیلی کمتر است.
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در پایان تاکید کرد: هدف اصلی ما تولید و عرضه داروهای سنتی است.
انتهای پیام