صفحه اصلی / اقتصادی / انرژی / تولید بنزین سوپر در پالایشگاه های کشور محدود شد
تولید بنزین سوپر در پالایشگاه های کشور محدود شد

تولید بنزین سوپر در پالایشگاه های کشور محدود شد

شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی اعلام کرد: تولید بنزین سوپر در پالایشگاه های کشور در پی محدودیت انتقال فرآورده های تولیدی به علت افزایش مصرف بی رویه سوخت در تعطیلات تابستان به طور موقت محدود شده است.

به گزارش کسب و کار نیوز، توزیع بنزین سوپر در پمپ بنزین ها که از اواسط فصل بهار آغاز شد، همچنان ادامه دارد اما گزارش ها نشان می دهد تولید این نوع بنزین به طور موقت محدود شده است.
شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی امروز (چهارشنبه) در واکنش به این موضوع اعلام کرد: توان تولید بنزین سوپر در پالایشگاه های امام خمینی شازند، اصفهان، بندرعباس و ستاره خلیج فارس وجود دارد.
به دلیل محدودیت انتقال فرآورده های تولیدی فقط از طریق یک خط لوله تولید بنزین سوپر در پالایشگاه های یاد شده به طور موقت محدود شده است.
بنزین بیشتر پالایشگاه های کشور با عدد اکتان ۹۱ تولید می شود که با توجه به کیفیت آن تفاوت چندانی با بنزین سوپر ندارد و با همه خودروها سازگار است.
در خردادماه امسال نیز کمبود بنزین سوپر در جایگاه های عرضه سوخت تشدید شده بود که پیگیری ها نشان داد دلیل خروج موقت پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند از مدار تولید برای تعمیر اساسی بوده است.
خروج موقت پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند برای مدتی حجم عرضه بنزین سوپر در جایگاه های سوخت را کاهش داد که به طور موقت این مشکل، رفع شد.
به گزارش کسب و کار نیوز، میانگین مصرف روزانه بنزین کشور با ثبت رکوردی جدید در تیرماه امسال به ۹۱ میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر رسید که در مقایسه با ماه مشابه در سال ۱۳۹۶ رشد بیشتر از هشت درصدی را ثبت کرد.
مصرف بنزین کل کشور همچنین در سی و یکم تیرماه با ثبت رکوردی بی‌سابقه به ۱۲۱میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر رسید.
میزان روزانه مصرف بنزین سوپر در کشور حدود چهار میلیون لیتر است.
میانگین مصرف روزانه بنزین کل کشور در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۸٫۵ درصد رشد نشان می‌دهد.
پارسال میانگین مصرف روزانه بنزین کل کشور ۸۴ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه بود.
اوج گیری سفرهای تابستانی در تیرماه به عنوان عامل اصلی رشد مصرف بنزین در کشور شناخته می شود.
استاندارد نبودن خودروها در زمینه مصرف سوخت نیز دیگر عامل رشد مصرف بنزین است.

اقتصام*۲۰۲۲*۱۹۶۱*

همچنین مطالعه کنید:

درخواست “صدور کارت سوخت” تا اردیبهشت اینترنتی می‌شود

به گزارش کسب و کار نیوز ، مهدی سید هاشمی؛ مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.