به گزارش کسب و کار نیوز، در این جلسه رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز با اشاره به تاسیس جهاد دانشگاهی در مردادماه سال ۵۹ و توسعه فعالیتها در حوزه مباحث پژوهش، علمی، انتشار کتاب و مباحث فرهنگی افزود: در بحث کاربردی کردن علوم، جهاد دانشگاهی با ایجاد پژوهشکده در این راستا حرکت کرده است.
دکتر سید جعفر نظامدوست افزود: جهاد دانشگاهی امروز در عرصههای مختلف، اثربخشی بالا و تعامل مناسبی با ارگانهای مختلف دارد به طوری که در حوزه فرهنگی مباحث مختلف روز را در بخشهایی مثل فعالیتهای رسانهای، انتشار کتاب و مرکز افکار سنجی دنبال میکند، همچنین در حوزه پژوهشی نیز طرحهای ملی و استانی اثرگذاری را به انجام رسانده است.
وی با اشاره به فعالیت درمانی جهاد دانشگاهی در بحث درمان ناباروری تصریح کرد: در مدت فعالیت این مرکز از سال ۹۳ تاکنون ۴۰۰ زوج صاحب فرزند شدهاند و ۲۷ هزار پرونده ناباروری در این مجموعه شکل گرفته است، ذخیرهسازی جنین نیز انجام شده و روزانه حدود ۴۰ نفر به مرکز مراجعه دارند. افق پیشبینی شده برای این مرکز درمان ناباروری، ایجاد یک مرکز دانش بنیان است و برگزاری دورههای پژوهشی را نیز مدنظر داریم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی در خصوص فعالیتهای آموزشی این مجموعه بیان کرد: در این راستا سه مرکز آموزش عالی علمی کاربردی در اراک، ساوه و نیمور محلات فعالیت دارند و دورههای آموزش کوتاه و بلندمدت در حوزههای مختلف برگزار میشود.
نظامدوست اضافه کرد: در حوزه اشتغال نیز سعی بر آماده شدن دانشآموختگان جهت ورود به بازار کار است و در زمینه آموزش، پژوهش، فرهنگسازی و تجاری سازی فناوری برنامههایی مدنظر است.
در ادامه رئیس دانشگاه صنعتی اراک به همراه معاونان خود از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز بازدید کردند.
انتهای پیام