صفحه اصلی / ورزشی / ورزش بانوان / کشتی بانوان مطالبه دختران ایرانی بود
کشتی بانوان مطالبه دختران ایرانی بود

منظمی

کشتی بانوان مطالبه دختران ایرانی بود

نایب رئیس بانوان فدراسیون کشتی گفت: فکر می کنم برای دومین فصل لیگ کشتی بانوان اگر مقدماتش فراهم شود پخش رادیویی داشته باشیم.

 

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا،   مریم منظمی نایب رئیس بانوان فدراسیون کشتی در مورد پخش رادیویی مسابقات کشتی بانوان گفت:  این موضوع خیلی خوشحال کننده است و امیدوارم اتفاقات  خوب این چنینی هر چه  زودتر در کشتی بانوان و سایر رشته‌های ورزشd بانوان صورت بگیرد.

او در پاسخ به این سوال که آیا  برای پخش رادیویی با فدراسیون  کشتی هماهنگی‌های لازم انجام  شده است بیان کرد: اطلاعی دراین زمینه ندارم، اما  از طرف رادیو با خودم صحبت کردند، قطعا باید  صحبت‌های اولیه  در این زمینه انجام  شده باشد.  فکر می کنم برای دومین فصل لیگ کشتی کلاسیک بانوان که اواخر شهریور برگزار می‌شود  اگر مقدمات  لازم فراهم شود بتوانیم پخش رادیویی داشته باشیم.

منظمی در مورد شیوه برگزاری لیگ کشتی کلاسیک بانوان گفت:  ابتدا لازم است بگویم اگر در  حوزه بانوان حرکتی  می‌کنیم  علاوه بر اشتیاقی که در  جامعه مخاطبمان وجود داد نگاه ویژه  آقای خادم به کشتی بانوان است و اگر حرکت‌هایی صورت می‌گیرد به خاطر حمایت های او خواهد بود بنابراین از همراهی و مساعدتش تشکر می‌کنم. در ابتدا قرار بود دو فصل کشتی، در ۶ ماهه اول و دوم برگزار شود اما تصمیم گرفته شد این لیگ در پایان هر فصل باشد و چهار بار  مسابقه  داشته باشیم تا  دخترانمان فرصت بیشتری برای  شرکت در رقابت داشته باشند و بتوانند تجربه کسب کنند. چون زمانی که مسابقات لیگ، عمومی یا انتخابی داریم همه منجر به این می‌شود که  کشتی گیران در استان هایمان تمرینات مستمر داشته باشند. پس ابتدا نگاهمان این بود که دخترانمان تجربه شرکت در مسابقات را بیشتر داشته باشند. از  طرفی این فضا را برای داورانمان ایجاد کردیم  چون اگر قرار باشد  داور در طول سال فقط یکبار  قضاوت کند پس کمتر به تجربه منطقی خودش می‌رسد پس برگزاری این شیوه مسابقه  خیلی به نوع قضاوت و ارتقاء داوریمان  کمک می‌کنند. همچنین این فرصت را برای ارتقا فنی مربیان هم ایجاد می‌کند. بنابراین امسال را با همین شیوه ادامه می‌دهیم تا نتیجه قطعی‌مان را بگیریم و در سال آینده ببینیم به همین صورت ادامه دهیم یا اینکه تغییرات خاصی به وجود آوریم. سعی‌مان براین است که در پایان هر فصل اگر مشکلی به وجود آمد آن را حل کنیم. بخشنامه تازه نوشته شده و شاید شرایطی پیش بیاید، اگر امکان بازنگری داشته باشد قطعا این کار انجام می‌گیرد.

نایب رئیس بانوان فدراسیون کشتی به تیم‌های شرکت کننده در لیگ اشاره و بیان کرد: در اولین دوره مسابقات لیگ  ۱۵ تیم اعلام آمادگی کردند اما زمانی که صحبت از قرارداد و ارائه مستندات شد، ۹ تیم حاضر شدند . دو تیم از خراسان رضوی، دو تیم از تهران، یک تیم از مازندران ، دو تیم از البرز و دو تیم از کرمانشاه در این رقابت ها شرکت کردند.

او ادامه داد: برای نخستین بار آمار خیلی خوبی است به طوری که ۱۰۳ شرکت کننده داشتیم و تماشاگران هم حضور خوبی داشتند. در این دوره از  داوران خارجی استفاده نکردیم که این موضوع نوعی خودکفایی بود و بیانگر این است که  داورانمان به درجه ای رسیدند که از آنها استفاده کنیم. چهار نفر از  ۱۲ داور حاضرمان دارای درجه بین المللی هستند و این افتخاری بزرگ است که نخستین بار در تاریخ کشتی ایران  چهار زن ایرانی دارای درجه بین المللی دارند.

منظمی در مورد وضعیت اسپانسری لیگ کشتی بانوان گفت:  فکر می‌کنم حضور اسپانسرها در این دوره کم بوده است.  با توجه به شور و هیجان دخترانمان می‌بینیم که جامعه مخاطب داریم و خوشحال شدیم از اینکه که در تشکیل کشتی بانوان اشتباه نکردیم. در حقیقت راه اندازی کشتی بانوان مطالبه دختران ورزشکار ایرانی بود. فدراسیون کشتی افتخار می‌کند باتوجه به استقبالی که وجود داشت  این رشته راه اندازی شد اما حضور اسپانسرها خیلی کم است و اکثر استان‌های صاحب ناممان که در مسابقات مختلف خیلی خوب درخشیدند فاقد تیم هستند. از مازندران یک تیم حضور دارد  و باقی استان‌هایمان که عملکرد خوبی دارند تیم هایی را شرکت ندادند. از طرفی هم تیم‌هایی هستند که اسپانسر ندارند و خود دخترانمان به صورت گروهی و بر اساس علاقه‌شان تیمی را تشکیل دادند و در این لیگ حضور پیدا کردند ضمن اینکه فدراسیون کشتی برای این لیگ تمهیدات خاصی را اعمال کرد مثلا از تیم های شرکت کننده ورودی نگرفتیم تا دختران و اسپانسرهایمان بتوانند راحت تر شرکت کنند. امیدوارم در دیگر دوره های شاهد حضور تیم های بیشتری باشیم.

او در پاسخ به این سوال که علت شرکت نکردن برخی از کشتی گیران تیم ملی در لیگ چیست بیان کرد: احتمالا نتوانستند به توافق برسند چون  دختران آزاد بودند و امکان شرکت در لیگ را داشتند  و هیچ مشکلی در این زمینه وجود نداشت. حتی برنامه ریزی‌مان به گونه ای بود که دختران تیم ملی‌مان شرکت کنند. البته بعضی از آنها در این لیگ هستند  ضمن اینکه ممکن است چون استان‌هایشان تیم ندادند عرق استانی داشتند و حضور پیدا نکردند.

منظمی با بیان اینکه کشتی گیران نسبت به انتخابی تیم ملی بهتر شدند بیان کرد:  البته ممکن است  به علت تغییرات سنی در برخی از اوزان کمی افت کنیم. با اینکه  رده سنی ۱۸ تا ۲۳ سال است اما به هر تیم اجازه دادیم که دو کشتی گیر  بالاتر از ۲۳ سال  داشته باشند.

اودر مورد واسلینکو سرمربی تیم ملی کشتی کلاسیک بانوان گفت: قراردادش را بستیم  و دنبال کارهای اداری‌اش  هستیم که بتوانیم او را ۶ ماه در ایران داشته باشیم، مبلغ قراردادش به گونه‌ای در نظر گرفته شده است که هر دو طرف رضایت دارند.

منظمی در  ادامه بخشی از نامه ای را که سرمربی تیم ملی کشتی کلاسیک بانوان در مورد کشتی بانوان ایران نوشته بود خواند. در قسمتی از این نامه بیان شده بود که تیم کشتی کلاسیک زنان ایران آغاز تاریخ ورزش کشتی جهان است، آغاز افسانه‌ها و قهرمانان جدید است امیدوارم کشتی زنان ایران در المپیک و تورنمنت‌های بین المللی قهرمان شود.

نایب رئیس بانوان فدراسیون کشتی در پاسخ به این سوال که آیا بعد از این شش ماه قرارداد بازهم او را حفظ خواهید کرد یا خیر  بیان کرد: این مربی با هیجان و تعهد خاصی کار مربیگری ایران را برعهده گرفته است. امیدوارم شاهد افتخار آفرینی بانوانمان باشیم.فعلا این سرمربی را تا ۶ ماه آینده داریم بعد از این مدت باید ببینیم نتیجه چه هست تا تصمیم‌گیری شود. خانم واسلینکو اکنون ارتباط مستقیم با  کشتی گیران تیم ملی دارد و کلاس‌های آموزش مربی را که برایش در نظر گرفتیم  پیگیری می‌کند. یکی از پایه‌های کلاس‌های آموزشی و کشتی ایران مربیان هستند، متاسفانه کمی در این زمینه ضعف داریم چون کسانی که به مربیگیری وارد می‌شوند نا آشنا هستند وتازه می‌خواهند کشتی را شروع کنند پس زمانبر خواهد بود. بنابراین فکر می‌کنم اگر همین کشتی گیرانی که به صورت حرفه ای کار می‌کنند  به حد نصاب مورد نیاز برای شرکت در کلاس های مربیگیر  برسند در آینده مربیان موفقی خواهند بود. چون کسی موفق می‌شود که تنش به تشک خورده و در مسابقات حضور داشته باشد و امیدوارم بتوانند یک مربی موفق هم باشند.

منظمی در مورد اینکه مسابقات کشتی آلیش بهمن ماه برگزار می‌شود  اما امسال دیرتر برگزار شد بیان کرد: اتحادیه جهانی برنامه‌ی مسابقات را حدود یک ماه است که اعلام کرده، به دنبال برگزاری این مسابقات بر آن شدیم که رقابت‌های قهرمانی آلیش را برنامه ریزی کنیم. در این مسابقات ۲۳ تیم در قالب ۲۲ استان شرکت کردند.  نفرات برتر این رقابت به اردوی تیم ملی دعوت می شوند. سرمربی این تیم خانم فراست مبتدی است که  مونا میرزایی و ملیحه فضلی او را همراهی می‌کنند. در  مسابقات قهرمانی جهان امسال به خاطر اینکه صرفا در آلیش آزاد برگزار می‌شود دو تیم نداریم. سال گذشته در قرقیزستان که مهد کشتی آلیش است توانستیم نایب قهرمان جهان شویم. امسال بدنه تیممان تغییر کرده اما امیدواریم که نتیجه خوبی بگیریم.

اودر پاسخ به این سوال که مگر تقویم سالانه اتحادیه جهانی مشخص نیست که دیر به فدراسیون ایران اعلام شده است بیان کرد: بله مشخص است اما در رشته‌های سنتی کمی سنتی رفتار می‌شود و مثل رشته آزاد و فرنگی نیست. این دو نظم بیشتری دارند اما در آلیش به دلیل اینکه می‌خواهند میزبان را مشخص کنند و نگاه فنی شان را  دارند کمی تغییر  و تحولات اتفاق می‌افتد و اعلام دیرتر است.

منظمی در ادامه بیان کرد: به دلیل اینکه تا اعزام یک ماه فرصت داریم از نظر فنی فقط می‌توانیم دو اردو داشته باشیم  و کشتی گیران از نیمه دوم مرداد  وارد اردو می شوند. اما اردوی برون مرزی ندارند.

منظمی در پایان  در مورد لیگ کشتی آلیش گفت:  فعلا برنامه‌ای برای برگزاری این لیگ نداریم، چون حرکت آلیش در جهان خیلی کندتر است اما شاید یک یا دو سال آینده این برنامه را داشته باشیم.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

تقابل دختران فوتبالیست در شب/ دربی کرمان برنده نداشت

به گزارش کسب و کار نیوز، تیم‌های حاضر در لیگ فوتبال بانوان در هفته پانزدهم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.