«عبدالصاحب ارجمند» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با بیان اینکه کاهش اتلاف برق به تامین منابع مالی بستگی دارد، افزود: با اعتبار سالانه ۷۵۰ میلیارد تومان، می توانیم تلفات شبکه توزیع برق را در طول ۱۰ سال به هشت درصد برسانیم.
وی ادامه داد: طرحی با عنوان «طرح کاهش جهادی تلفات» از سال ۱۳۹۳ در کشور کلید خورد و توانست تلفات برق را ظرف ۲ سال از ۱۶ درصد به ۱۱ درصد کاهش دهد.
مدیر کل دفتر راهبری و نظارت بر انتقال و توزیع برق وزارت نیرو، تلفات در شبکه انتقال برق را سه درصد ذکر کرد و گفت: تلفات برق در این بخش به اندازه میانگین جهانی است اما در شبکه توزیع، باید با به روز کردن تجهیزاتی مانند ترانس ها و کابل ها، تلفات را به حداقل ممکن برسانیم.
مدیر کل دفتر راهبری و نظارت بر انتقال و توزیع برق وزارت نیرو با بیان اینکه هر یک درصد کاهش تلفات، میلیاردها تومان برای کشور و صنعت برق سود دارد، گفت: آن بخش از کاهش تلفات که با هزینه های محدود قابل دستیابی بود، در طول این سالها محقق شد و از این به بعد، هر یک درصد کاهش تلفات به سرمایه گذاری های سنگین نیاز دارد.
وی اظهار داشت: ۶۷۰ هزار دستگاه ترانس در شبکه توزیع وجود دارد که باید جای خود را به ترانس های با بهره وری بالا بدهند و کابل های پرظرفیت باید جایگزین کابل های کنونی شود.
اقتصام**۹۱۸۹**۲۰۲۵
اختصاصی ایرنا
کاهش سه درصدی تلفات برق به ۷۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
مدیر کل دفتر راهبری و نظارت بر انتقال و توزیع برق وزارت نیرو گفت: با اختصاص سالانه 1500 میلیارد تومان اعتبار، میزان تلفات در شبکه توزیع برق طی پنج سال از حدود 11 درصد فعلی به هشت درصد کاهش می یابد.