به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر حبیب صفرزاده در دومین جشنواره سراسری فرهنگی اساتید و کارکنان دانشگاه فرهنگیان همدان با محوریت قرآن و عترت، با بیان اینکه آبشخور اصلی فرهنگ، هنر است، اظهار کرد: با استفاده از هنر میتوانیم بسیاری از ارزشهای موجود در کتب حکمی و دینی را نهادینه کنیم.
وی افزود: با بهرهمندی از ظرفیتهای فرهنگ و هنر موجود در کتب دینی و زوایای کشف شده قرآن میتوان، توان فرهنگی کشور را به دنیا نشان داد چرا که شکوه کشور و فرق جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورها در فرهنگ است و این مهم مانا نخواهد ماند مگر اینکه از مدخل دانشگاه فرهنگیان خروجیهای خوبی داده شود.
صفرزاده با بیان اینکه همه افراد تحصیلکرده شریف هستند اما همه افراد تحصیلکرده برای تعلیم و تربیت مناسب نیستند، تصریح کرد: تعصب ناشی از جهل و غیرت توأم با دانایی است به طوریکه هر جا غیرت ورزیدیم به بار نشستیم، در نتیجه باید افرادی باغیرت برای تعلیم و تربیت انتخاب کنیم.
وی خاطرنشان کرد: از اهل فرهنگ و هنر استدعا داریم با دانشجویان با وسعتنظر برخورد کنند، اهل مدارا،مراقبت و گذشت باشند، قدرت خلاقیت آنها را نابود نکرده و آنها را ممیزی نکنند چرا که زوایای مفقود مانده در عرصه فرهنگ و هنر با این نگرش به معلمان آینده آموخته میشود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان کارخانه انسانسازی است، گفت: در مجلس فراکسیون دانشگاه فرهنگیان را تشکیل دادیم و حمایتهای ویژهای نسبت به این دانشگاه خواهیم داشت.
امیر خجسته افزود: معلمان باید دانشآموزان را دوست داشته باشند و نوع رفتار با آنها را بدانند در غیر اینصورت سبب اتفاقات ناگواری خواهد شد، همانگونه که در تهران شاهد آن بودیم.
وی با تأکید بر جایگاه دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: امروزه غالب مسئولان از دانشگاه فرهنگیان هستند و این دانشگاه نباید جناحی شود و باید به تربیت و پرورش معلم اقدام و در این زمینه سرمایهگذاری کند به طوریکه افراد مخالف با این موضوع درک صحیح و درستی از این دانشگاه ندارند.
خجسته ادامه داد: طبق فراکسیون فرهنگیان که در مجلس اعلام شد، نخستین خواستهای که از دو وزیر آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری داشتیم، توجه ویژه به دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه فرهنگیان بود.
وی با بیان اینکه امروز شرایط سخت اقتصادی و اجتماعی به نحوی پیش میرود که مردم متحمل فشارهای زیادی هستند، از تیم اقتصادی و ارزی کشور انتقاد کرد و از رئیس جمهور تقاضای تعیین تکلیف نسبت به این را داشت.
در پایان از برگزیدگان دومین جشنواره فرهنگی و هنری اساتید و کارکنان دانشگاه فرهنگیان تجلیل شد. ۸۰۱ نفر از سراسر کشور در قالب اساتید و کارکنان در قالب ۱۱۷ نفر استاد خانم، ۲۱۱ نفر استاد آقا و ۲۷۷ نفر از کارکنان خانم و ۱۹۶ نفر از کارکنان آقا در این جشنواره شرکت کردند.
جشنواره ۱۴ رشته با محوریت قرآن و عترت داشت که در این مسابقه در حدود ۸۰۱ نفر شرکت کرده بودند و در نهایت ۴۳ برنده به دنبال داشت و از افراد برگزیده با اعطای جوایزی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام